Tofas Team

Tam Versiyon: Kapi kilit mekanizma değişimi tavsiye.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamünaleyküm arkadaslar...

97model KartalS aracimin kapilarinin kapanmasi hosuma gitmiyor. Kapi kilit mekanizmalarini degistirmek istiyorum daha onceden baska marka bi aracin kapi kilit mekanizmasinin bizim arabalarda cok saglam oldugunu ve kapatirken yeni araba kapisi gibi tok bir sesle kapandigini duymustum ama hangi arabanin mekanizmasiydi suanda hatirlamiyorum. Benim istedigim yeni araba kapisi gibi tok bir sesle kapanmasi. Yani kapattiginda teneke gibi olmasi sinir ediyor Smile

Ayrica kontak kapi bagaj benzin kapagi komple anahtar gobek seti de tavsiye etmenizi rica edecegim Smile

Simdiden teşekkür ederim.
vallah bn böyle bişey duymadım. bnm de şoför kapısı iyi kapanmıyor. dün OPAR yeni kilit aldım. yeni kilit tavsiye ederim, çünkü arka kapı çok zor kapanıyordu, bnd yeni kilit takmıştım. kasadaki dişi ayarla oynamadığım halde harika kapanmaya başladı. eğer sende kilidi değiştirdiğinde düzelme omazsa kasadaki dişi ayarla oynamayı deneyebilirsin.
(04.03.2018, 19:06)erdem2680 yazdı: [ -> ]vallah bn böyle bişey duymadım. bnm de şoför kapısı iyi kapanmıyor. dün OPAR yeni kilit aldım. yeni kilit tavsiye ederim, çünkü arka kapı çok zor kapanıyordu, bnd yeni kilit takmıştım. kasadaki dişi ayarla oynamadığım halde harika kapanmaya başladı. eğer sende kilidi değiştirdiğinde düzelme omazsa kasadaki dişi ayarla oynamayı deneyebilirsin.

Kapi fitillerini degistirip kilidi de degistirirsem kapnmasi biraz daha iyilesirmi sence ?
Yeni kilit alıp karşılığıda eğer ayarsızsa güzelce ayarlatırsan çıt diye kapanır
Bir tavsiye kapı saclarına içten bitüself çekersen hem ses yalıtımı yaparsın hemde kapı tok bir ses çıkarır