Tofas Team

Tam Versiyon: Zorunlu Trafik Sigortası (Şirketleri)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Aracımın sigortasını yaptıracağım ve bana uygun bir fiyat istiyorum ,yakın zamanda araç sigortası yapanlar var ise lütfen aşağıya fiyatını ve şirketin ismini yazabilir mi ? . Araç babamın üstüne , yani yaklaşık 28 yıllık şoför ve kazası yok , Araç İstanbul'da , aynı durumda olan arkadaşlar var ise lütfen aşağıya aracın modelini şirketin ismini ve sigorta fiyatını yazabilir mi ?, şimdiden teşekkürler.
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm

Linke tıkla teklifleri al resmi sitedir burası
Olmuyor , en az bir trafik poliçesi düzenlenmiş olması gerek yazıyor , Fiyat ve şirket söyleyen arkadaşlar olursa memnun olurum.
sigortam.net ı ara en uygununu sunuyorlar. ben sigortam.net üzerinden aksigorta dan yaptırdım 448 liraya en uygunu buydu.
Sigortam.net 2 adet şirket çıkarıyor , 2 side 1000 tl küsür fiyat çıkarıyor .Siz nasıl 450 lira'ya yaptırdınız , helal olsun  Huh
ben 29 aralıkta yaptırdım. araba babamın üstüne ve 34 plaka. 500 TL SUMBO JAPON firması.
Geçen hafta arabayayı sattım.Satmadan önce ekimde 590 a yaptırdım.Amcamın üzerineydi.Ethica sigorta.
Benim sigortam.net te ikinci senem ilk sene 784 lira ödemiştim o zaman mapfre sigorta yapmışlardı ikinci sene aksigorta yaptılar 448 liraya düştü.
Sumbo japan 1010 tl fiyat çıkarttı , sigortam net de 1000 küsür lira , Generali 1080 tl ,Unico 1000 küsür lira , böyle gidiyor fiyatlar , acaba sigorta fiyatları 2018 de sabitlendi mi ?
28 yıllık şöför ve kazasız olması düşük çıkması için yeterli sebep aslında ama ilden ile bölgeden bölgeye değişiyor birde ilk aracıysa yüksek çıkar sonrakiler düşer
Sayfalar: 1 2 3