Tofas Team

Tam Versiyon: Marşpiyel Çürükleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar dün sağ ön tarafta marşpiyel sacında kabarıklık farkettim bakaliti söktüm tornavida ile kazıdım deştikçe içine çöktü kibrit kutusu kadar bir delik oluştu daha sonra burayı zımparalayıp macunladım eskisinden farkı olmadı daha sonra siyah sprey boya ile boyadım burası ne kadar sağlıklı olur aynı şey arka tamponun vida bağlantısı bölümünde de vardı temizledim macun çektim sonra da içeriden mastik çektim üzerine buralara sac attırsam çürüme devam eder mi yoksa macunlu mu kalsın ?
(30.01.2018, 10:21)Majesteleri yazdı: [ -> ]Sac atmanin esprisi darbe aninda mukavemeti artirmak,yurtdisinda fiberglass ile dolgu yapip kullaniyorlar.
Yani macun vurduğun kisimlarin üzerine direkt yük binmiyorsa bence kaynaga lüzum yok.
Bir de parcayi atip, altli üstlü kaynaklayip,son olarak yüzeyi taşlayarak işlem görmemiş gibi yapabilecek kaportaciyi bulmak kolay değil ki...

https://www.google.com.tr/search?client=...qdRtOxrwM:

Çürüyen parça bu ana şasi kolunda bir çürük yok derin bir çukur vardı bastım bende macunu düzgün yapacak usta varda işçilik çok alıyor sıkıntı olmayacaksa elletmiyim o zaman.
[Resim: 20180130_132547.jpg]
Senin yerinde olsam zit alirim 1 kg tinerle inceltip oraya komple surerim eskiden bole yaparlardi putur mu vardi bre boyayada gerek yok zaten ustunu kapaticaksin Big Grin