Tofas Team

Tam Versiyon: SES ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi akşamlar arkadaşlar bu kış günlerinde sabahları aracımla yola çıktığımda motor henüz tam ısınmadan aracın altından bir ses duyuyorum sanki gaz kaçağı gibi veya bi ince sürtme sesi gibi geliyo. Arka koltuğun oralardan geliyo ses gaz hortumunu falan kontrol ettim sıkıntı yok. ssssssssss şeklinde bi ses, kampanalar içinden geliyor olabilirmi ki sinir olmaya başladım.Blush
Ses yolda giderken mi oluyor yoksa dururken mi ? Frene bastığınızda ses kesiliyor mu?Bir de dururken kaputu açıp motoru dinleyin kayış sesi veya bilya sesi olabilir.
Şaft askı bilyası ötüyor olabilir mi böyle araç vitesde veya boşta fark etmez hareket ettiği sürece cızz gibi bir ses
konu başlığında küçük harf kullanın...
Araç hareket halindeyken oluyor bu ses boş gaz bas basma farketmiyor. ince ssssss gibi sanki hafiften gaz kaçağı gibi bir ses mafsalları hiç değiştirmedim belkide ondan olabilir.
(25.01.2012, 13:15)orjin_SLXie yazdı: [ -> ]Araç hareket halindeyken oluyor bu ses boş gaz bas basma farketmiyor. ince ssssss gibi sanki hafiften gaz kaçağı gibi bir ses mafsalları hiç değiştirmedim belkide ondan olabilir.

kardes cok soğuk havalarda debriyaj balatası soğuktan dolayı tam açmaz ve sürtme sesi yapar taki ısınana kadar ama bu ses o ses mi?sanki araç el freninde gidiyormus hissi de verir bilginize.
Belkide olabilir dediğim gibi aracın tam orta altından geliyo ses.