Tofas Team

Tam Versiyon: Karbüratör ve Rölanti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Üstadlar geçenlerde bir konu açtım rölantim 1500 Devirde sabit kalıyodu bu yönü sevmiyodum tek sevdiğim yönü aracın marşına basar basmaz 1000 de sabit kalıyordu dizel araç gibi jikle çekmiyodum lakin daha sonra hemen 1500 e kadar yükselip öylece kalıyodu yakıtta çok yakıyodu bu sayede bende motor ustasına gittim adam karbüratörün oraya elini soktu bişeyle oynadı ve devir düşmeye başladı 1000 e sabitlenince söyle dedi neyse şuan iyi ama aracı ilk çalıştırırken hep stop ediyor yada stop edecek dereceye geliyor illa jikle çekmem gerekiyor yada ayağım gazda beklemem gerekiyor sizce ne yapmam gerek ? Adamın yaptğı şey neydi ? Adamın yaptığı şeyden bende yapsam deviri biraz yükseltsem düzelir mi ? 
Rolantiyi dusurdu gaz telinin orda altigen vida var onu cevirince artar azalir ama arttitmani tavsiye etmem arac fazla yakar bu sefer 1000 devir normaldir stop etme iside kisin normaldir havalar soguk oldugu icin jikle cek devam et jikleyle ugrasmak istemiyorsamda otomatik jikleyi tamir ettir motor isinincaya kadar kendi gaz veriyor yuksek devirde stop etmiyor motor isininca normal devire dönüyor.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[Resim: mmm.jpg]

Yorumlar İçin Teşekkürler jikle çekeriz bizde sorun yok Blush  Beyler bu resimdeki parça ne işe yarar var mı esprisi benim arabada yok alsam taksam faydası olur mu bişey eksik olunca pek hoşuma gitmiyor öyle huyum var 1997 Şahinde gördüm benim arabada yok ben ie olanlarda var sanıyodum ama 1997 Şahin ie değil benim arabada ie değil alıp taksam olur mu bide nerde bulunur bu ? Bide bi ucu fil hortuma takılıyor peki diğer ucu boşta mı kalacak bunun yoksa bir yere mi takılıyor pek çözemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
O hortum eksoz manifoltunun isisini karburatore veriyor motor sogukken ucuncaki zimbiryi ile ama zaten lpg oldugu icin o bantlidir iptaldir göruntu olsun diye alabilirsin ama bi faydasini goremizsin iptal oldugu icin
LPG var aracımda fakat şuan benzinde biniyorum gerekirse LPG kitini komple söktüreceğim sanırım LPG de kaçak var aldığım gaz durmuyor arabada sabah bakıyorum gaz yok bi yerden atıyor gazı şuan ki durumda alsam bi faydası olur mu işlevi olmasada o parça oranın olduğu içinde alıp dursun diyorum eksiklik benim gözümde biraz orjinalciyim de  Tongue  Nerden bulunur bu internette göremedim fiyatı nedir aşağı yukarı ? 
(29.01.2018, 21:02)doğancı_38 yazdı: [ -> ]LPG var aracımda fakat şuan benzinde biniyorum gerekirse LPG kitini komple söktüreceğim sanırım LPG de kaçak var aldığım gaz durmuyor arabada sabah bakıyorum gaz yok bi yerden atıyor gazı şuan ki durumda alsam bi faydası olur mu işlevi olmasada o parça oranın olduğu içinde alıp dursun diyorum eksiklik benim gözümde biraz orjinalciyim de  Tongue  Nerden bulunur bu internette göremedim fiyatı nedir aşağı yukarı ? 

Parçacıda bulabilirsin, gaz kaçağı varsa dikkat et Allah korusun tehlikeli iş Smile