Tofas Team

Tam Versiyon: On camdan su alma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar arkadaşlar. On camdan su alan araç için bir sorum olacaktı:
Suyu ön cam lastiğinden alıyorsa bu su miktarı ön koltuk paspasını bayağa ıslatavak kadar çok olurmu? Başına gelen varsa ne kadar su aldı?
Aracın ziftli keçeleri ıslanıyor. Halı ıslanmamakta. Ön camdan su alma belirtileri nelerdir. ? Özellikle başına gelen kardeşlerimden yardım bekliyorum.
Selam ve hürmetlerimle.
Yagmuru bekliyorum Smile ancak keçeler fena ıslak.

Başına gelen yokmu beyler???????

Falcon 417 senin ön camdan su alma oayında miktar cokmuydu? Kalorifer petegı değişimi sonrası bu hadiseler olabilirmi ? Araç serçe. Buna göre degerlendirelim lütfn.

Guncel ...
Guncel
Alakası olmayabilir fakat bakmanızı öneririm, sağ ve sol aynaların dibinden su alıp aracın kapı içinde akan su tahliye kanalları tıkalıysa aracın içine akabiliyor. Camın içerisine girdiği, kızak gibi olan fitillerden su aldığını düşünüyorsanız, bu fitiller zamanla aşağı kayabiliyor. Kapı döşemelerini söküp bu fitilleri tornavida yardımıyla yukarı itebilirsiniz.
yorum için teşekkür ederim wigle 12. kapı ve kapı fitillerinden almıyor. test ettim. bulamıyorum bir türlü
Miktar çoktu evet
Kalorifer peteği değişimiyle alakası olmaz şöyle ki yağmurla alakası olmaz motor çalıştıkça aracın içine motor suyu gelir herhangi bir gevşeklik olursa
Ben aracın resimlerini çekecektim bir türlü fırsat olmadı ön cam lastiğine silikon çekince kesti benimki
sagol Mustafa, uygun olunca yollayıver, izinim bitti, yarın göreve başlıyorum boşluk bulupda yapsam biran once
ben daha bugün yaptırdım 1 aydır aynı dertten çekiyorum ön cam komple söküldü camdan alıyomuş camcı bu arablar vde bu tip olan broadway lada vs vs arabalar ilçasız olduğu için alır dedi gerçektende sökünce belli oldu cam komple ilaçlandı dayson sürüldü tatktık şuan hicbisey yok antenin ordan bile su alan araç var arabanda çürük yoksa genelde cam
sadece alt kısma uyguladım ince bir şekilde ayrıca bantla maskeledim taşmasın diye. sizde ziftli keçeler ıslanıyormuydu?? işleme kaç tl aldı camcı?? 
[Resim: IMG_9360.jpg]

[Resim: IMG_9361.jpg]

[Resim: IMG_9362.jpg]
ayna ve cam fitili kapı dirseklerinden kapı içine su alıyor başıma geldi ön 2 paspas da nemleniyor çözüm kapı döşemesini sök kapının içne bak pisligi  temizle tahliye kanalını aç matkapın varsa bir delikte sen aç çok faydası olur yok benim gibi umursamayıp bakmassan otomatik cam kaldırma ve kitleme motunu yakarsın
Sayfalar: 1 2