Tofas Team

Tam Versiyon: Tofas Team Radyo Yayını
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar ben bi site için radyo kurmustum internet üzerinden dj lik programıyla yayın yapılıyor.. düşündümde tofaşcılar içinde yapılabilir...sadece yayın yapacak kalifiye eleman ve arabalarda dinlemek için bir yol lazım Smile yayın internet üzerinden yapılıyor... iPhone gibi media player eklentisi çalıştırabilen telefonlarda dinlenile biliyor fakat bunu daha ucuz bi maaliyete dökmek lazım...önerileriniz varsa nasıl dinleyeceğimiz hakkında yetkililerinde izniyle irtibata geçip ücretsiz bir web radyo kurabiliriz
kalifiye eleman varsa daha önce yapılmış ve hala kullanılabilecek yayınimiz zaten varSmile yönetecek adam yok.face sayfasına bile adam bulamadık.herkes faydalanmak istiyor destek verelim diyen çok az...
ben yardımcı olabilirim o zmn... yayın yaparım fakat araçlardan nasıl dinleyeceğiz o konuda ne yapılabilir ?
(23.01.2012, 22:39)TheZbeeDy yazdı: [ -> ]ben yardımcı olabilirim o zmn... yayın yaparım fakat araçlardan nasıl dinleyeceğiz o konuda ne yapılabilir ?

Araçlarda Dinlenmesi Ciddi Miktarda Para Gerektiren Bir İş Radyo Adı Tecili Yayın İçin Yaklaşık Yerek Yayın İçin 1000-1500 Tl Ücret Devlet Vergileri Vs Vs Bunlara Gerek Yok Bence Sitenin Arka Planına Koyularak Yayın Yapılabilir Bence Smile
yok ben ulusal radyo yayını demiyorum.. o maliyetli fakat web radyoyu araçlara taşımanın bi yolu olmalı..mesala iPhone gibi telefonlarda dinlenilebiliyor.. o tarz web bağlantısı olan bi çözüm geliştirmek lazım ucuz maaliyetli..
Valla İphone Kullanan Ülkemizde Kaç Şahinci Var Orasını Bilemiyeceğim Smile Bi Yolu Olsaydı Herkes Kullanırdı Ben Görmedim Bu Güne Kadar Smile
Pc üzerinden yayın yapıp araçdan dinlemeyi daha bende duymuş değilim , ayrıca açıkcası sitede gezinirken radyonun pek dinleneceğini sanmıyorum radyo genelde araçlarda dinlenir. Onun yerine sitenin bi kenarına sabit bir media oynatıcı koyulabilir içinede istekler doğrultusunda mp3ler atılır isteyen secer ve dinler bence en güzel yöntem bu olur.

Ben web tasarım okuduğumdan hocaya sormuştum sitede f5 ve herhangibir sayfaya girme esnasında kesilmeden devam edilebiliyor bunun kodu varmış zamanı gelince sölerim veya kendinizde bulabilirsiniz demişti hoca.
mümkün aslında çin malı tabletler işimizi görebilir veya ikinci el tabletler..bazı navigasyonlardada var.. radyoyu sitede arkaplan olarak deilde media player eklentisi olarak koyarız en alta ve ayrı bir tasarım ve alt alan adıyla başka bi sayfada yayınlana bilir.. biraz maaliyetli olacak ama bize özgü bi radyomuz olacak..
Alt kısımda olursa kullanılmaz bu kısımda boşluk var sebebini bilmiyorum ama buraya koyulabilirse güzel olur.

Domain, alan adı vs. hakkında pek bilgim yok henüz hiç almadım ama alt alan adı için bile domain ücreti veya alan adı ücreti verilmesi gerek diye biliyorum.

[Resim: 21mfw.jpg]
evet orasıda olabilir... ayrı sayfa için ücrete gerek yok host izin verdiği sürece sınırsız alt alan adı oluşturulabilir..
Sayfalar: 1 2 3