Tofas Team

Tam Versiyon: Komple kaporta boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
97 MODEL BEYAZ ŞAHİNİM VAR
KOMPLE KAPORTA BOYA KOLTUKLAR DÖŞEMELER BAŞTAN SONA YAPTIRMAK İSTİYORUM
VAR MI BİLDİĞİNİZ BİR YERLER... 
OSTİMDE ÇALIŞIYORUM
SİNCANDA OTURUYORUM BAŞTAN SONA ARACIMI YENİLEYECEĞİM İNŞAALLAH
Sadece komple boya ve kaporta işleri için tabi bunun içinde araç altına pütür yani zift atmada dahil kafadan 3.000 - 3.500 TL'yi gözden çıkar kardeşim sen ankaradasın ama ben senin için fiyatları yazdım bnde istanbuldayım bizim tanıdık bir kaportacı abimiz bana bu fiyatı verdi sıfır gibi yaparım diyodu sanayide bir yere sorduğumda ise 5.000 TL istedi yuh diyip gitmiştim bide aklında bulunsun bu işleri şimdi yapma yazın yap kışın yaparsan olmaz kaporta boya yazın yapılır.
Eyvallah kardeşim saolasın... fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı 
o konuda sıkıntı yok da benim sıkıntım iyi bir kaporta boya bulup yaza doğru nisan mayıs gibi yaptırmak
teşekkür ettim
(20.01.2018, 17:18)Setra06 yazdı: [ -> ]Eyvallah kardeşim saolasın... fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı 
o konuda sıkıntı yok da benim sıkıntım iyi bir kaporta boya bulup yaza doğru nisan mayıs gibi yaptırmak
teşekkür ettim

Sıkıntı ustasını bulmakta bizim burda 2 tane usta var onlardan başka yere gitmem zaten çoğu Tofaş ile uğraşmıyor artık Tofaş ile uğraşan Kaportacıda bulmak mesele 
aracın kasası diri değil ise hiç gerek yok para harcıyacaksın ve istediğin gibi olmayacak genelde böyle olur sonra pişmanlık duyarsın en güzeli arabanı sat üstüne para koy güzel bi araç al :ok  tofaşla ilgilenen usta yok adam akıllı boyatmak istersen 5 bin liran gider
kaporta boyayı 5000 TL den aşağı yaptıramazsın. marşiyel ve ön şaseler kılıç felan çürüktür genelde. + ekstaralar çıkar (kapı fitilleri, bagalit plastik aksamlar felan) 1000 TL ona harcarsın. tavan döşemesi inş. iyi durumdadır. ayrıca elektrik bağlantılarını kaportacı yaparsa bn ona Smile ''Baba Adam'' derim ama o delikanlılar maalesef çanakkale de şehit oldular..
Mini jet motoru zımpara al kendin yap. Kaynak işleri için tanıdık nazını çekecek bir egsozcuya yaptır. Ucuza yaparlar.
Ustalar uğraşmamak için yüksek fiyat veriyor. Hiç iş almayım derdinde Tofaş diye. Küçük delikleri sun fax ile kapat üstünde bir zift oldu sana taş gibi.