Tofas Team

Tam Versiyon: Line X koruyucu boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim ne zamandır yoktum malum iş güç derken baya bi giremez olduk
Şimdi Son zamanlarda Line-X diye bir boya facebook ta bayağı ilgi görmeye başladı
A dan z ye tüm nesnelere sıkıyorsun çelik oluyor
Karpuza tuğlaya portakala arabaya felan sıkıyorlar gram darbeyi almıyor çok dikkatimi çekti
Tofaş kuş serileri genelde hep böyle aptallar yüzünden ezikleniyor
Aklıma gelen planlarda mesela şöyle
Tofaşın dışına değil yani dış aksam görüntüsüne değilde kapıların içine arabanın altına tavanın içine tamponların panelin bagajın yani aracın Full gözükmeyen aksamlarına bunu sıksak daha bir güvenilir olurmu sizce
Türkiye de bi sitede bile satışa sunulmuş hatta
Allah göstermesin kaza bela olduğunda malum bizim tofaş serileri hemen dağılıyor acaba böyle bir boya bizim arabaları ne derece güçlendirir ve en az zararla kurtuluruz Teşekkürler.


Şu videoda araç üstünde incelemesini yapmışlar. Sopayla baltayla vuruyorlar, tüfekle sıkıyorlar, başka bir araçla çarpıyorlar. Burda kullanılan malzeme farklı kalitede mi bilemiyorum ama, o kadar da etkili birşey değil bence. Tamam ufak etkilere karşı iyi koruma sağlıyor ama, daha büyük etkilerle kaportanın hasar almasına pek engel olamıyor. Zaten biraz zorladığında aracın kaportasından soyulup gidiyor malzeme. 

Bizim araçların iç kaporta parçalarına çok katlı olarak atılırsa (en az 6-7 mm kalınlığında) biraz mukavemet katabilir belki. Onun haricinde pütürlemeden daha iyi performans gösterebilirse onun yerine de kullanılabilir.