Tofas Team

Tam Versiyon: f1 korna
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
abiler elimde f1 korna var bunu orjinal kornalara ek yapicam nasil yaparim. yakarmi şase yaparmi ? sigortadaki roleden harici role yok baglamak gerekirmi ?
[Resim: 20180102_134046.jpg]


[Resim: 20180102_134152.jpg]
Röle bağlamanız daha canlı ötmesini sağlar. Orijinal hatta bağlamanız sistemi yorabilir ses iyice düşebilir. Parçacıdan Anadol marş otomatiği (d*şşak) alıp bağlantısını yaparsanız daha iyi olacaktır hem sisteme etkisi yorması olmaz hem de daha yüksek öter. Ayrıca araya 2 konumlu anahtar koyup 1. konumda orijinal 2. konumda F1 korna çalmasını sağlayabilirsiniz.
arkadaşa katılmakla birlikte ilaveten normal korna ile f1 korna aynı anda çalınca çok hoş bi ses çıkmadığını düşünüyorum önceki aracımda yapmıştım pek hoşuma gitmedi normal kornaları söküp havalı korna takmıştım havalının kompresörü çalışana kadar f1 çalıyordu sonra ikisi beraber çalınca güzel olmuştu.
anahtar koymak mantıklı geldi ama o beni aşar elektrikciye yaptiriyim en iyisi ? tskkrler anadol mars aklima geldi ama hella gibi guclu kornalarda kulaniliyo diye biliyodum.
anahtar koymak kolay 2 konumlu anahtarda 3 bacak vardır orta bacağa korna hattından gelen kabloyu bağlarısınız. Sağ ve solda kalan bacaklardan da birini f1 e birini de orijinale kablo çekersiniz olur. D*şşak da her korna için kullanılabilir hella şart değil marşa bağlansa marşı rahatlatır mesela
eyvvlh kral sagolasn