Tofas Team

Tam Versiyon: Sanayi milleti!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu sanayi ustalarının yaptıklarını duydukça sinirim tepeme geliyor kendinizi yoldurmsyın rica ediyorum böyle insanlar bu yüzden türedi hepsi ..
Allah yedirmez çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah hayvanlar yapamıyor birde bozuyor birde üstüne geri para istiyor ben kendi ustalarım var allahtan sıkıntı olmuyor arkadaşlarım gittiği zaman başka yere farkettigim zaman böyle kazıklama olayını bende onlara güzel güzel kazıklar atıyorum siz daha uyanık olun kardeşim bu sanayi insanları %98i babasız.
Para kazanmaktan çok müşteri kazanmanın derdine düşseler birini yolmaktan çok daha fazla kazanacaklar ama buna direniyorlar
Allah fırsat vermesin
Kesinlikle haklısınız. TofasTeam ailesi olarak her ilden birer usta bulalım bence kendimize.

Muğla'da olanlar mesaj atabilir bana usta önerisinde bulunabilirim.
Kahramanmaraşta sağlam ustalarım var herşeyine de ben kefilim zoruma giden burda ahilerim kardeşim yok şu paramı aldılar yok bu paramı sinirim hopluyor insan evladı müslüman olan bir insan ilk gördüğü insanı tırtıklamaya çalışmaz. Yazık gunahtir bence arkadaşlar herkez ilinde güvendiği ustaları yazsın en azından forumdakileri tırtıklamasınlar
Kahramanmaraş
Tamircim= Otoloji
Elektrikcim+kilitcim=maşallah oto kilit-ak elektrik
Kaporta=purtaş kaporta.
İstanbulda düzgün bir usta bulabilsem herşekilde güvenebiliceğim gerçekten sağlam para kazanır benden her ay başka bir yeri bozuluyor çünkü arabanın anlayan birisi olsa güvene güvene yaptırsam da yeterki pahalı olsa umrumda olmaz benim sinirlendiğim olay parayı verip yaptırıyoruz daha teslim almadan başka bişey çıkışı sen yapmadan önce yoktu diyorum adam bir yalan uydurup sallıyor geçiştiriyor bişey de diyemiyosun el mahkum bidaha para veriyosun
(30.12.2017, 22:29)Majesteleri yazdı: [ -> ]Sakin ol şampiyon,fazla abartma.
Forum bunun için var,soruyorsun/ fikir aliyorsun /uyguluyorsun.
Wink

Nasıl abartma üstad. Durum ortada. Çoğu esnaf nasıl fazla para kasabilirim derdinde. Forum tabiki çok güzel bi olay. Fakat bundan haberi olmayan milyonlarca insan var. Açık örnek var arkadaş direksiyon kutusu değiştirmek için sormuş 150 lira işçilik demiş. Bu ne demektir ya. Allah görüyo herşeyi haklarıysa helal olsun değilse haram zıkkım olsun.

Kastamonu için;
Elektrikçi :er oto elektrik
Rotbalans : cihan rotbalans (lastik tamiri komple ön takım tamiri dahil)
Parçacı : arslan oto
Motorcu : ercan usta var (özlem düğün salonunun karşısında)
Batman için;
Elektrikçi : gençler oto elektrik (osman var genç bi çocuk)
Motor, ön düzen, süspansiyonla alakalı herşey : tüzün oto tamir
Arkadaşlar cidden öyle ben bir kere ustam harici bir yere gittim baskı balata değiştirmeye keyfi dedim bani daha hızlı gitsin sen tut km halatını ciķar göstergenin ordan yan taraftanda elektrikçi çağır 200 milyona yaparım de ben tabi olayı ayiktkm ustanın yanına gittim hemen halletti para dahi almadım yediğim yemek içgiyim çay oldu ha utandım başka yere gittim diye ama sonra ben tekrar gittim oraya on frenleri sokturdum taktirdim beş kuruşta para vermedim adam öyle kaldırılmaz böyle kandirilir hesabi yapana yaparım sizde affetmeyin ..
(30.12.2017, 23:03)Majesteleri yazdı: [ -> ]@FurkanDL , doğal olarak çoğunluğu "kaz kucağima düştü,zevkle yolayim" zihniyetinde malesef,buna katiliyorum ama beddua ederek bir yere varmak mümkün değil.
En etkili tepki bilinclenme ve bilinclendirme ile olur.Ülke genelindeki herkese ulasmak tabiki imkansiz ancak zamanla ve bilgi paylaşimiyla üstesinden gelinir diye düsünüyorum.
Beddua etsek,sövsek,lanetlesek bile onlarin kulağinin zari bile titremiyor ki.
Herkesin kendi sehrindeki ustayi/tamirhaneyi önermesi disinda yapilacak fazla birsey yok.

Elimizden geldiğince tabiki yardım ederiz. Forum sayesinde zaten herkes derdini kendi kendine yapmaya çalışıyo ancak kendi yapamadığı zaman da oluyo. Burdan anında cevap alabilmesi mümkün olmuyo. Var adam gibi adamlar da var ama diğerleri de mevcut ne yazık ki. O fazladan Aldıkları para çıkar zaten onlardan. Allah düşürmesin ellerine ne diyelim..
Nigede de motor mekanik Koyuncu Otomotiv Fatih Usta, elektirikci Liman Oto Osman Usta,
evet kardeşim katılıyorum. mesela geçen gün elektrikçiye gittim; stoplara baktı ''bu fişler sağlıklı olmuyor, lehim yapalım'' felan. dün LPG deki karbüratörcü rolent vidasına bağlı olan kablonun plastiğini kırmış. tabi ben bunu bugün farkettim. gerçi o çalışmıyordu sanırım ama adama 50 TL vermiştim, karbüratör takozunu değişsin diye. ne diyeyim hakkımı helal etmiyorum.

gidip neden paramla rezil olayım. elektriğin herşeyini halletim. sigorta kutusunu yarın bağlayım, stopları ve merkezi kilidi çözcem inşallah. inat değil mi, gitmicem işte..
Sayfalar: 1 2