Tofas Team

Tam Versiyon: Stop Lambası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamünaleyküm herkese.Aracımın arka stoplarının camlarını turuncu sinyalli camlar ile değiştirmeyi düşündüm. Üzerinde orjinal füme stoplar takılı bu orjinal stopların üzerine Yan sanayi cam taksak uyarmı?
İki marka stop var; Mars ve eser arasındaki fark nedir.
Orjinal turuncu stoplara 350 tl fiyat yazmışlar.Ona bakmıyorum bile.

[Resim: IMAG2796.jpg]
Kardeşim komple duylarıyla beraber çerkez stop diye geçen stoplar var onlardan al bence. Çok şık durur. Aracına da uyar sıkıntı çıkmaz.
[Resim: 80676_C84_F6_A0_45_E9_B23_C_FFC93_E15_D75_F.jpg]
Kardeşim çabuk soluyor güzel durmuyor yan sanayi işine hiç girme Ankara'da bulursun turuncu stop aslında bizim burda 80 tl felan diyordu orjinal turuncu stopa parçacı arkadaş ama 1 tane vardı elinde 
Solarsa aynı renk transparan folyo çekilebilir bende şu an öyle gayet güzel. Öncesinde de 1 1.5 sene kullandım anca solmaya başladı. Ki orjinali de soluyo yani hepsi aynı. Tabi Zevk meselesi.
Aleyküm Selam. Şu ilana bi bak istersen orjinal https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-dogan-sahin-88-model-sari-stop-cami-orjinal-opar-sag-sol-509127389/detay bu tiplerde yan sanayi aldınmı stop zamanla komple sararma yapıyor kötü bi görüntü oluyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@FurkanDL kardeş plaka yasal mı? hangi şoförler odasında bastırdın? bnd böyle büyük karakter harfli istiyorum ama yeni plakalarda hep küçük karakter var. acaba tüm şoförler odaları artık küçük mü yapıyor?
(01.01.2018, 11:24)erdem2680 yazdı: [ -> ]@FurkanDL kardeş plaka yasal mı? hangi şoförler odasında bastırdın? bnd böyle büyük karakter harfli istiyorum ama yeni plakalarda hep küçük karakter var. acaba tüm şoförler odaları artık küçük mü yapıyor?

Evet yasal. İnternet sitesinden yaptırdım. Mühürlü istanbul app. İstersen adresini vereyim yaptır fiyatı hatırlamıyorum ama.
Şuan cemiyetin bastığı hariç hiçbir plaka yasal değil,kendimizi kandırmamıza gerek yok. Cezası çok fazla, yenisini cemiyete ruhsatla giderek 31 tl'ye bastırabilirsiniz.
@Yıldırım.sar06 geçen gün ilçe emniyet trafiğe gittim. ruhsat sahibi (babam) dilekçe vermeliymiş. eski plakaları trafik alacakmış. sonra trafik havale yazısı vercekmiş. bu yazıyla beraber herhangi bir şoförler odasına gidecekmişim. orası plakayı basacakmış.

@FurkanDL bugün bir arabada bu tarz plakayı yine gördüm. üzerindeki mühürde ANKARA T.Ş.O.F (Türkiye Şoförler Odası Federasyonu) yazıyor. resmini de çektim.
APP plaka diye tabir edilen plaka yasaklandı diye biliyorum.
geçen gün TV.de ''yetkisiz yerlerin bastığı plakadan dolayı şu kadar ceza kesilecek'' diye bir haber vardı.

fakat şu yeni plakaları hiç sevmiyorum. daktilo yazısı duruyor. ne yapsam bilmiyorum. ama muayeneden geçen plaka buymuş.

cuma günü sigorta için muameleciye gitmiştim; ''HGS, EDS gibi okuyucularda kolay okunması için standart tek plakaya geçildi'' dedi.
Evet arkadaşlar. Yasak olabilir. Ben daha cemiyetin bastığı plakayla hiç gezmedim hep kendim internetten yaptırdım. Hiç de ceza yemedim. Çünkü mühürlü. Muayeneden de sorunsuz geçtim. Muayene şefinin bana dediği kelime bandrolu plakaya yapıştırmadan önce sordu yapıştırayım mı yoksa orjinal plakana mı yapıştırırsın ? Yapıştır abi app ama mühürlü dedim. O da tamam dedi. Plakayla muayenenin bi ilgisi yok muayene aracın sağlığıyla ilgili adı üzerinde Big Grin Hgs-ogs ye gelirsek; yeni düzenlemeyle plakanın üzerinde hiç bir vida tarzı bi cisim bulundurulmayacak. Yapıştırma ile silikon vs tuturulacak. Siz gidip resmi yerlere böyle bi plaka yaptırabilirmiyim diye sorarsanız tabiki size uygun değil ve yasak diyecektir. Bence bu araçlara gerçekten tutkuluysanız kurallara bu kadar takılmayın. (Trafik kuralları hariç) Smile
Sayfalar: 1 2 3