Tofas Team

Tam Versiyon: Şahinden Slxe geçmek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. 94 model şahinim var. Motoru biraz yakıt bakımından sorunlu ama tabiri caizse köpek gibi gidiyor. Kalorifer desen dakika almadan hamam gibi yapıyor. Amartisör patlak olmasına ve hafif düşüklüğüne rağmen sekme ve gıcırtısı yok. Bas vurduğunda farlar kısmıyor en azından elektriği fena değil biraz kaporta boya istiyor sadece. Ama bu slx ler çok met ediliyor nedir farkı? Almaya değer mi? İçi yan kaloriferleri konforu gibi gibi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bendede 2001 şahin var arabam çok temiz 1 parça tek boyalı 95 binde tık ses yok tek kusuru 1.4 iyi kaçıyor ama sarmıyor beni arkadaşım geçenlerde 98 model slx aldı 2 parça boyalı yüksek göğüs malum şimdi arabayı alınca bi tur atayım dedim o koltuğun konforu gidişi mükemmel ötesiydi motor aksamından fazla anlamam ama açıkcası konfor olarak kıskandım sanki tofaş değilde başka bir araba sürüyordum yada bana öyle gelmiştir
Kaporta koltuk hemen herşeyi farklı slx lerin
Biri sarışın biri esmer tamamen tercih meselesi Smile Slx her açıdan üst sınıf ama temiz bi sahini yıkık slxe tercih ederim. Arabayı satıp slx almayı düşünüyorsanız önce bi piyasayı inceleyin derim arada ki maddi farkı hesaplar şahinle donanım farkını hesaplar ona göre karar verirsiniz.
Şahinin iç kısmını slx yapmak +2 bin civarı tutar
Sadece otomatik cam olsun desen 200tl
Kapı döşemesi 500tl
Koltuklar 800tl