Tofas Team

Tam Versiyon: Lastik Önerisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a tt ailesi aracımda şuan  185/50/14 maxsis marka lastik ve 6 kol jant var . Lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum 185/55/14 alacağım fakat kumhomu almamı tavsiye edersiniz yoksa dunlop mu önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum herkeze kazasız belasız cezasız güzel günler dilerim.
FALKEN sincera sn832 lastikleri kullanıyorum tavsiye ederim kardeşim.
Merhaba

Ben daha önce pirelli kullanıyordum ama profilleri düzgün olduğu halde (4 senelik lastik ki çok fazla yol da yapmıyorum haftada 2-3 defa toplamda 30 km civarı kullanıyorum) kışın sürekli kayma yapıyordu yokuş çıkmada zorlanıyordum. Sonra epey bir araştırmadan sonra Continental e karar verdim. İyi ki bu markayı seçmişim 3 yıldır kullanıyorum ne bir kaydırma nede bir kızaklama var yol ıslak dahi olsa en dik yokuşları bile sorunsuz ve kaydırmadan çıkabiliyorum fren mesefasei de oldukça iyi anlayacağın çok ama çok memenunum şiddetle tavisye ediyorum.
nokıan wr d3 yada wr d4 kıs lastıgınde sıddetle tavsıye edılır wr d3 gecen kıs kullandım super http://www.nokianlastik.com/ ıncelemenızde fayda var pısman olmazsınız.
kış lastiği olarak düşünmüyorum arkadaşlar normal lastik
Nankang na1 lere bir bak.testlerde baya iyi sonuclar almis bi lastik.