Tofas Team

Tam Versiyon: Kaloriferin sanki termostatı varmış gibi sıcakken ılık üfürmeye başlaması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Aracım 92 SL. Kalorifer sıcak üflerken sanki termostat açmış gibi ılık üfürmeye başlıyor. Bir süre sonra tekrar sıcak üfürüyor. Neden böyle yapar bilgisi olan varmı?
Kışlık termostatmı takayım? Faydası olurmu
Bazen 90 derecede bile ılık üflüyor,bazende 60 derecede çok sıcak üflüyor. Huh
Radyatör havasını almayı dene bendede aynıydı uğraştım duzeldi fırın gibi şimdi.
Bencede hava var sistemde termostat o kadar hızlı açıp kapatmaz bence hava var sistemde
Yarın havasını alıp deneyeyim. Sonucunu paylaşırım.

(02.12.2017, 05:35)Muharremaksoy yazdı: [ -> ]Radyatör havasını almayı dene bendede aynıydı uğraştım duzeldi fırın gibi şimdi.

Havayı radyatördenmi aldın.
Radyatör ve yedek depo kapaklarını aç aracı çalıştır sonra fan acincaya kadar bekle zaten farkedeceksin su fokurdayacak. Bide hava alma tipasi var onu açıp su biraz aksın geri kapat olur dene bakalım.
[Resim: images.jpg]
(03.12.2017, 01:48)Muharremaksoy yazdı: [ -> ]Radyatör ve yedek depo kapaklarını aç aracı çalıştır sonra fan acincaya kadar bekle zaten farkedeceksin su fokurdayacak. Bide hava alma tipasi var onu açıp su biraz aksın geri kapat olur dene bakalım.
[Resim: images.jpg]

Havasını aldım bir kaç gün çok iyi oldu sonra tekrar aynı oldu bakım için sanayiye gittim aracım hava yapıyor. Bujilerin bir tanesinde sudan dolayı hafif korozyon var. Muhtemelen conta hafiften kaçırıyor. Yakın zamanda üst kapağı actiracagim. Muhtemelen havayı ondan yapıyor.