Tofas Team

Tam Versiyon: Cam Kayması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar,

Benim araçta 1-2 ay önce şöför camının halatı kopmuştu. Karabağlar sanayinde bir kişiye taktırdım. Epeydir dikkatimi çekiyor araba hareket ederken cam aşağıya iniyor elimle aşağıya çekince de kolaylıkla açıldı. Cam krikosu yeni bunun sebebi ne olabilir bilgisi olan var mıdır?
Camı tutan parça var krikoda onu cama tam yapistirmamis demekki kapı dosemesini sok görürsün
Evet cam tutamağı iyi yapışmamış demekmiş.cam tutamağa yapıştıktan sonra bir gün falan camı indirip kaldırmamak gerekiyor aslında.sonucta bali kullanıyorlar
Merhaba

Cam tutamağı derken camın oturduğu metal den mi bahsediyorsunuz. Tam olarak anlamadım ben de kriko ile ilgili sorun var diye düşünmüştüm kriko halatı durdurmuyor gibi düşünmüştüm.
(27.11.2017, 10:18)efes_ yazdı: [ -> ]Merhaba

Cam tutamağı derken camın oturduğu metal den mi bahsediyorsunuz. Tam olarak anlamadım ben de kriko ile ilgili sorun var diye düşünmüştüm kriko halatı durdurmuyor gibi düşünmüştüm.

Evet o camı tutan metalin içinde lastik var camı o lastiğe yapıştırıp takıyorlar ama siz yinede kapı döşemesini söküp kontrol edin elinizle camı indirip kaldırın nerde hata var görürsünüz
Soruyu arkadaşlar anlamamış camı sanki elle açıyormuşsunuz gibi cam aşağı iniyor deniyor
Krikonun kilitli kalması lazım arızalı herhalde
Merhaba

Sanırım Mustafa Arkadaşımın dediği olması lazım araç hareket halindeyken çukura girince cam aşağıya iniyor parmagımla bile hafif bastırsam sirek aşağıya inyor kol ile tekrar yukarı çıkartıyorum ama kilitlemiyor normalde kriko kilitlemesi gerkir diye düşünüyorum Bu arada kriko 1-2 ay önce değişti yani sıfır kriko takıldı takma işini de bir usta yaptı.
Tekrar kriko değişimi gerekebilir
Merhaba Mustafa

Bu krikolar için de marka var mı yani bu kaliteli bu kalitesiz gibi
Orjinal opar almalısın http://www.aktasotoyedekparca.com/On-Cam-Krikosu-Manuel-Dogan-Kartal-Sahin,PR-234.html
Sayfalar: 1 2