Tofas Team

Tam Versiyon: Korna takılı kaldı sigortayı söktüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar, korna seyir halindeyken dönüşlerde veya arada bir düz giderken de kendi kendine çaliyor.Bu akşam takılı kaldi sigortayi cikarmak zorunda kaldim.Direksiyonu sökünce ortaya çikan karşilikli 2 bakir telden mi kaynakli acaba ? Direksiyonu takinca direksiyon o 2 tele dayaniyor.o şekilde direksiyona korna çalmasi icin elektrik sagliyor sanirim ama baglantisinda mi problem var acaba? Once saga ve sola donusler basladi,en son takili kaldi.
1 saat önce benimde başıma geldi yardım edin sigortayı söktüm ve elektrikden anlayan varsa devir saati bağlantısı yardım edinnnn
@Cuhadarzade Direksiyonu takarken direksiyonun arkasındaki hareketli kısmı doğru yerleştirdin mi ?

@selhanylmz Senin korna sorunun için direksiyonun altını söküp sinyal kol mekanizmasını gevşetip direksiyondan az uzaklaştırmayı deneyebilirsin tabi çok uzaklaştırırsan hiç çalmaz ama sorun geçmezse direksiyonun sökülüp bakılması gerekir
Diğer sorun için önce yukardaki arama butonunu kullanabilirsin yardımcı konu bulamazsan yeni konu açabilirsin
@Falcan417 Teşekkürler
@Falcon417 hareketli kisima dikkat etmemiştim bir de ona bakayim.Nasil olmasi gerekiyor o kismin ? Mesela silecek kolunun su firlatmasi icin geri cekildiginde zorlanmasinin ve güç uyguladiktan sonra su firlatmasinin sebebi direksiyon olabilir mi acaba ?
(26.11.2017, 00:29)Cuhadarzade yazdı: [ -> ]@Falcon417 hareketli kisima dikkat etmemiştim bir de ona bakayim.Nasil olmasi gerekiyor o kismin ? Mesela silecek kolunun su firlatmasi icin geri cekildiginde zorlanmasinin ve güç uyguladiktan sonra su firlatmasinin sebebi direksiyon olabilir mi acaba ?

Direksiyonu takarken dikkat et.sinyal kollarini direksiyonu dönderirken iptal eden tirnak var onu direksiyonun arkasindaki delige gecirmen gerekebilir.
@Thermikci Teşekkür ederim dikkat edecegim ?
Aynı sorunu 6 ay önce başıma geldi korna takılı kalmıstı mahalle ayağa kalkmıştı melodili korna olunca  Smile  elektirikci direksiyonu  sökmüştü kablo çekmişti kornadan öyle hatırlıyorm düzelmişti sorun.