Tofas Team

Tam Versiyon: zayıf marş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaslar 98 sahin S sorunum şu, motor sogukken marşa bastıgımda 1 veya 2 cevirip kalıyor akü bitiyormuş gibi? ama motor ısınınca marş düzeliyor seri şekilde basıyor. aküyü sıfır taktırdım 60 amperlik, eski aküdede aynı hereketi yapıyordu aküden oldugunu düşünerek değiştirmiştim, ama sorun hala devam ediyor sizin görüşleriniz nedir bilen arkadaslaş yardım edebilirmi, teşekkürler.
marş otomatiğinden kaynaklanıyordu marş motorunun elden geçmesi lazım anlıcanız
Marş dinamosu veya avans ayarı.
Mehmet Bey anlattıklarınızın aynısını bizzat yaşadım.İlk marş cok zayıf araba çalıştıktan sonra canlı oluyor marş.Marş otomatiğini değiştirin ve hazır sökülmüşken marş motorunu gözden geçirttin mutlaka revizyon işlemi yapılsın.
Marş Motoru Kömürlerinden Olabilir Artı Benim Araçta 2 Seneden Beri Var Basıyorum Akü Zayıflıyor Tüp Ve Benzini Karıştırıyorum Öyle Çalıştırıyorum Artı Çalıştıktan Sonrada Hiç Bir Sorun Olmuyor
benm marş motoru elden geçti otomatiği değiştirilmemişti bu sorunu yaptı sonra tak die kesti en sonunda marş otomatiğinden olduğu görüldü
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda marş motoruna baktırayım bu durumda.
aynı sorun bendede oldu 40 tl verdim marş motorunu söktü bişeyler yaptı düzeldi.
avans ayarı yada marş dinamosu çok zorladınsa dinamoyu lehim atmış olabilir.veya avans ayarı bozuksa bi duracak gibi bi hızlanıp devam eder..saygılar..
(31.01.2012, 00:51)COMTAN yazdı: [ -> ]avans ayarı yada marş dinamosu çok zorladınsa dinamoyu lehim atmış olabilir.veya avans ayarı bozuksa bi duracak gibi bi hızlanıp devam eder..saygılar..

aynen öyle dostum lehim attığını gördüm . ama niçin lehim attı bilmiyorum.