Tofas Team

Tam Versiyon: Bagaj Logo ve Kilit İptali
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracıma logo ve kilit iptali yaptırmak istiyorum ama komple bagajı boyatmayacağım.Sadece o yatay kısmı boyatacağım kompel.Ne kadar patlar toplam aşağı yukarı?
(10.01.2012, 13:04)Nihat86 yazdı: [ -> ]Aracıma logo ve kilit iptali yaptırmak istiyorum ama komple bagajı boyatmayacağım.Sadece o yatay kısmı boyatacağım kompel.Ne kadar patlar toplam aşağı yukarı?

Bagaj kapağını komple 150ye boyuyorlar artık sen hesap et
Komple 150 ye boyuyolarsa alan az ama macunudur zımparasıdır vs 40 civarına patlar o zaman.
aslında fiyat çok değişir.tanıdık biri olsa yada insaflı biri yirmi liraya bile yapar ama kimiside ben ugrasamam diyebilir.adanada parça başı ortalama yüz lira...
Evet dediğiniz doğru.Ustasına göre değişiyor fiyat.İşçiliği iyi bir usta bulmak lazım.Bazı araçlarda görüyorum fabrikasyon gibi.Bazılarında ise macun çatlamış yamur yumur gözüküyor.
İşçilik gerçekten çok önemli,gerekirse 20-30 fazla olsun ama güzel bişey olsun
[Resim: dscf1192d.jpg]

(bu arada arka sislerdeki F1 flaşörden dolayı öyle çıkmış.)
Sizin ustanın gerçekten işçilik güzelmiş.Tam istediğim gibi olmuş fabrikasyon gibi.Otomatik bagaj sistemi bozulduğu zaman açmak için bi önlem aldınız mı?Ben kilidin açma diline bi halat takıp plaka aydınlatmanın oraya çekmeyi düşünüyorum.Bi sorun olduğu zaman plaka lambasını çıkarıp halatı çeker açarım diye düşündüm.
Yok ben önlem almadım Allah korusun daha basıma gelmedi ama sanırım panzotu kaldırıp bagaja girerim gibi geliyo Smile Halat yerine sizin dediğiniz yöntem de olur fakat tel kullanmak daha uygun gibi.Zaten en kısa zamanda ben de yapıcam.
Tel de olabilir ya da kablo tarzı bişey.Önemli bişey alsında.Pandizottan da açılır ama çok uğraştırır.
Bisiklet halatı kullanıp ucunu arka koltuğun oraya getirebilirsiniz aslında