Tofas Team

Tam Versiyon: Sağ ön kule
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hayırlı forumlar. Sağ ön kuleye görülen vaziyete geldi kavşakta zorlanma sonucu. Arabanın kaporta Allaha emanetti zaten. Araç yürüyor. Sağa sola dönüşte her hangi bir problem yok zaten eve gelince fark ettim teker çok hafif kamber almış ve sağ ön daha basık sola nazaran. Bu şekilde kullanmam sakıncalıdır farkındayım fakat kullanırsam nelere yol açabilir ve çözüm konusunda fikirleriniz nedir? ( Ustaya gitme şansım olmadı 1-2 hafta yaptıramam fakat araba lazım o yüzden danışıyorum )

[Resim: NON97P.jpg]
bu şekilde hiç kullanmamanı öneririm Smile ama illa kullanıcam diyosan 40 km geçme çukurlardan ve ani frenlerden dönüşlerden muhakkak kaçın fazlada böyle kullanma Smile
Kıpradıkça daha da ilerler en sonunda dağılır binme bu şekilde
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Tahmini masraf hakkında görüş belirtirseniz sevinirim.
350-400 Arası tahminen yani bizim burda öyle
Aynı olay başıma geldi ustaya götürdüm ve bana göğüsü sökmemiz lazım çamurluk altındaki kılıç sacı çürük ve göğüsün arkasındada çürük var dedi ilk başta inanmadım fakat mecbur kaldım başında bekledim göğüsü indirdi ve baktığımda adama hak verdim göğüs altı çürümüş orayı onardı kılıç sacı değişti kule düzeltildi 450 lira fiyat çekti 400 e yaptı ve size tavsiyem aracınız basıksa eğer mutlaka kule gergisi kullanın bi nebze olsun kulelere binen yük eşit şekilde dağalıyor .
Görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim