Tofas Team

Tam Versiyon: Karışık videolar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm.Kanalıma göz atarsanız sevinirim.Çoğu amatör işler ve amatör videolar belki işinize yarayan içerikler olabilir.

Pioneer 6050UB Tanıtımı ve ayarları.
JBL 6505C 16 CM Mid tanıtım.
Pas çürük yapım videoları sanayiden ali ustadan Big Grin





sen bu arabayı yeni boyatmamışmıydın hemen çürüdümü Frown
(11.11.2017, 20:05)kurt1905 yazdı: [ -> ]sen bu arabayı yeni boyatmamışmıydın hemen çürüdümü Frown

hemen dediğiniz 4 sene oldu Smile ve o paslanan yerler yapılmış yerler değildi 92 senesinden beri orjinal kalan yerler Big Grin Birden çürüdü hemencek anlam veremedim Big Grin Su kaldı sanırım oralarda mastiği güzel çekilmemişti.
Kapı cepliği alan midi tizi cebe takıyor çok yanlış bişey bu fatih doğrusunu yapmışsın tizleri torpidonun üstüne alarak böylelikle ön camda yansıtıcı görevi görüyor :ok
Tizleri ya arka camın altına yada ön camın tam köşelerine koymak en mantıklısı evet abi Smile Cepliktede tizler var fakat bağlı değil sadece boş kalmasın oralar diye takılmış bozuk tizler.
Uzungölde kar, ve yayla da kar Smile

Kanala abone olursanız sevinirim Big Grin



@61KB667 Fatih araban turbolu daha fazla video çekmen gerek bence turboyla lakalı falan filan Big Grin
İnşallah nasipse çekeceğimde bi türlü denk düşmüyor Smile Kimseye video çektiremedim bide fırsat yok detaylı videolar gelecek.
(10.12.2017, 01:28)61KB667 yazdı: [ -> ]İnşallah nasipse çekeceğimde bi türlü denk düşmüyor Smile Kimseye video çektiremedim bide fırsat yok detaylı videolar gelecek.

Gelecek Big Grin bakalım bekliyoruz Smile