Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaş Fabrika Etiketleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracımın yılına uygun fabrika etiketlerini basan, yapan bir yer arıyorum görsellik ve orjinaline döndürebilmek için. Bu biraz insanın kendi kendini kandırması gibi geliyor Smile Bildiğiniz bu işi yapan var mıdır? Biraz araştırma ile bu işi yapan birisine ulaştım, yaklaşık 1 ay önce de mesaj attım fakat dönüş yapan olmadı.
Başlar otoda direk orjinalleri var zaten bastırmak uzun sürer
facede sezgin abi var ona bi ulaş yardımcı olur sezgin etiket yaz çıkar
(11.11.2017, 18:52)s1lverstone yazdı: [ -> ]Başlar otoda direk orjinalleri var zaten bastırmak uzun sürer

Fiyatı ne kadar acaba? Kargo ile gönderim yapıyorlar mı ?
(12.11.2017, 01:46)ssemih3232 yazdı: [ -> ]facede sezgin abi var ona bi ulaş yardımcı olur sezgin etiket yaz çıkar

Buldum, mesaj attım. İletişime geçeceğim teşekkür ederim.
ismimi ver bilir zaten
[Resim: 23666454_1006335719498584_2125738408_n.p...e=5A11B07C]
Bu 3 parçayı sipariş verdim, elime ulaştıklarında uygulayıp fotoğraflarını paylaşırım. Merak edenler için adet fiyatı 7,50 TL. 
Ürünler bugün elime geçti. Tanesi 7,50 TL den 22,50 TL malzeme parası ödedim. MNG kargo ile yolladıkları için 21 TL kargo ücreti ödemek zorunda kaldım. Etiketlerin kalitesi de dört dörtlük değil, kart ile arasında hava kalmayacak şekilde düzeltmek istediğimde kenarlarından ufaktan boyasının kalktığını fark ettim. En nihayetinde aracın uygun yerlerine etiketleri yapıştırdım fakat hala 3 parça etiket için neredeyse 50 TL ödemenin şokundayım.. Bu tarz bir işlem uygulamak isterseniz bulunduğunuz bölgede bu işi yapan var mı önce bunu araştırın. Mümkünse gidip yapıldığı yerden alın. 
21 lira kargo cok fazla odemissiniz muhtemelen bir yanlislik olmustur.
Mng bunu hep yapıyor. Kargo ücretleri olsun ürün teslimi olsun adamlar daha verdiğim açık adresi bulamıyorlar halbuki küçük bir ilçede yaşıyorum. Ürün adrese gelmedi ve alabilmek için 10 dakika çarşıda araba ile kurye arabasını aradım. Fiyatın yüksek olduğunu söylediğimde de "Bu kargolara sms sistemi getirdiler takip sistemi getirdiler onu yaptılar bunu yaptılar o yüzden fiyatı yüksek" dedi kurye. Halbuki hiç bilgilendirme mesajı da gelmedi Smile Durumu etiketleri aldığım kişi ile de konuştum o da fiyatın yüksek olduğunu , bir sonraki alışverişimde ikramda bulunacağını söyledi fakat aracımda eksik etiket kalmadı Smile Kitapçık da almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda, bakalım nasip..