Tofas Team

Tam Versiyon: arac ısınmadan lpg de çalışmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
94 doğan s marka aracım var.arabam iyice ısınmadan gaza gecmiyor.gecse bile gaz verince stop ediyor yardım bekliyorum.
Kardeş Valla Benimkide Doğan L Benzinde Çalışmıyor Lpgden Benzini Dengeliyorum Öle Çalışıyor Smile
Ateşleme İle İlgili Bir Sorn Bence Ayara Gir Derim
kardes ateslemedeki her sey yeni.akü,buji,manyeto,distrübütör sogutucu,distrübitör kapağı aklına gelen hersey.mars ve sarj dinamoları komple revizyonlu yeni bakımlı.
Motordan fazla anlamam ama gaz beyninden olabilirmi , gazı tam ısıtmıyodur motora sıvı olarak giden gaz aracın stop etmesine sebep oluyodur ?
Sıvı gidince niye stop ediyo derseniz lpg gaz halde daha kolay yanan bi yakıt sıvıyken zor yanar motorda soğuk olduğu için yakamaz

bilemiyorum kadir kardes nasıl edecem.arabadaki kit stefanelli marka safkan italyan şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yasamadım.bende beyinden şüpheleniyorum.inşallah ondan değildir.eger ondansa yine italyan brc düşünürüm pahalı da olsa.
Bide Kardeş Maraş Soğuk Olur Onun İçinde Tüp Depoda Donuyor Olabilir Diy Düşünüyorum

Geceleri Tüptemi Benzindemi Bırakıyosun ?
geçen arkadaşta aynı sorun oldu gösterdik soğuk havalarda motor ısınana kadar benzinde çalıştırın dedi usta. ama yaza doğru bi gaz ayarı yaptır dedi mevsim değişiklikerinde olurmuş
bu havalarda regülatör gaz kesme yapabilrmiş aracı geceleri benzinde bırak bide öyle dene bence
bide gaz ayarını geçiştirme sonuçta önemli
beynin üzerindeki pirinç vida bu stop etmeyi engelliyor çoğu usta bunun ne olduğunu bile bilmiyor 12-13 sendir lpg tamiri yapan usam söylemişti ve ayarladı en soğuk günde bile gaza basmadan aracımı çalıştırırım ben gazda
sorun beyin üstündeki lpg kesicisinden kaynaklanıyor bence.bununla birlikte gkhan'ın bahsettiği gibi soğukta beyinden kesciye giden basınç ayarı vidasıda var kimsinde by-pass vidası kiminde pirinç vida diye geçer yanlız sistemde bi tıkanma sıkışma varsa bunu sadece by-pass vidasıyla halledemezsiniz önce kontağı açtığınızda kesiciler sağlıklı çalışıyomu onu kontrol edin.biri beyinde diğeri beyine gelmeden önceki kesici.sorunu bulmadan lpg beyni arayışına gitmeyin bendede oldu sıkıntısız çalışıyor şuan.not:kesicilerde arıza varsa tamirini dikkatli yapın içindeki yayını mutlaka düşürüp kaybetmeyin az daha kaybediyorum ben.
arkadaslar sorunu çözdüm lpg hava karısımından kaynaklanıyormuş.hava alan her yeri bantladım.karbüratörün hava hortum girişinin içine küçük bir pet şişenin üst kısmını kesip yerleştirdim gazı güzelce ayrladım şu an çok memnunum.
Sayfalar: 1 2