Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg Beyni Tavsiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Atiker kullanıyorum ve 2 senede bozuldu ayar tutmuyor yakıt sarfiyatı fazla ve sabah zor çalışıyor bunun için sordum soruşturdum iyi bir beyin takınca sorun olmayacağını sölediler bende değiştirmeye karar verdim.

BRC ve LANDİRENZO düşünüyorum yorumları alabilirmiyim? Olumlu Olumsuz 2 sinin fiyatıda hemen hemen aynı aracım 93 şahin düz motor.Yaprak Mikser yok.

Teşekkürler yorumlar için.
bence tercihlerinin arasına lavato yuda eklemelisin yaklaşık 5 sene oldu hiç bi sorun yaşamadık ankaranın çatır kışında bile en fazla 2. marşta alıyor...
Daha öncede fikrimi söylemiştim landirenzo gerçekten çok güzel bir marka,ayar tutması çekişi harika
ustam brc yada lovato demişti yakında bende değşitiriyorum
(01.01.2012, 22:25)TheZbeeDy yazdı: [ -> ]bence tercihlerinin arasına lavato yuda eklemelisin yaklaşık 5 sene oldu hiç bi sorun yaşamadık ankaranın çatır kışında bile en fazla 2. marşta alıyor...

lavota kalitesini düşürmüş ve çin malından ibaret olmuş diye bir duyum aldım bilginize ondan dolayı seçeneklerim arasında bulunmuyor.
bende 2006 dan beri brc üstünde daha ayar bozduğunu görmedim son 2 yıldır evveliyatını bilmiyorum.son zamanlardaki brc beyinler ithal değil diye duydum türk üretimi diye.bir fark yaratırmı bilmiyorum ama brc tavsiye ederim 50-60 lira fazla olsun kafan rahat olsun bu konuda.Landirenzo,Tatarini,Lovato iyidir diye biliyorum.lpg konusunda türk malı olmasında neolursa olsun benim fikrim.
Sana Kardeş Atiker Tavsiye Ederim Benim Araçtada Bundan Var Memnunum Karar Senin
bende atiker kullanıyorum önce lovato vardı bozulunca atiker taktım fark eden bişe olmadı ucuz ve kaliteli bi ürün.
üstünde zaten atiker var ama memnun değilim.
Valla Ben Memnunum Kardeş Tavsiyemdir Sadece Smile
Sayfalar: 1 2