Tofas Team

Tam Versiyon: Kalorifer hortumlarının ikisinde sıcak ama soğuk üflüyo
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm Tofaşteam ailesi bugün havalar serinlediği için kalorifer musluğunu açtım hararet 90 civarındaydı kaloriferi açınca soğuk üfledi.Sağa çekip kaputu açtım 2 hortum da sıcaktı.Sizce sorun ne ?
kapı taraflarındaki difüzörler kalorifere bağlı değildir. konsolun ortasındaki difüzörler kalorifere bağlıdır. eğer ortadakiler de soğuk üflüyorsa muslukla biraz daha oynayın en kötü kalorifer musluğu fanı vs değişebilir.
Akşam biraz ilgilendim kaloriferle ılık üflemeye başladı.Sadece musluk alsam sorun çözülür mü ?
Musluk kumanda paneline baglımı elinizle mi açıp kapatıyorsunuz. elle aç kapa yapıyorsanız sıcak hava için giriş kapağı var onun teli muslugun olduğu yere bırakıyorlar onu kendinize çekerseniz açılır sıcak gelir ileri iteklerseniz kapanır ılık hava girer.
[Resim: dogan_slx_kalorifer_musluk_mita_5_460x460.jpg]

Benim musluk bundan nasıl olacak bu iş şimdi
kalorifer kazanında dış havayı içeri gelip gelmemesini engelleyen bi kapak var orta konsolu söküp bakarsanız rahatça görürsünüz bu kapak yukarıya doğru tel ile açılıp kapanır ben sıfır petek sıfır musluk alıp taktım araç yine ısınmadı ve sonra fark ettimki dışardan gelen havayı içeri veren kapak kapanmıyor açık kalmış onu güzelce kapatıp japonladım orta konsoldaki ayarlama yaptığın yerler sıcaktan eridi yamuldu Big Grin  elini peteğe değdir içerden orta konsolu söktüğünde karşına geliyor zaten petek sıcaksa dediğim probleme yönel
Orta konsol derken kalorifer kumanda panelini mi diyosun