Tofas Team

Tam Versiyon: Motor no okunamıyor sorunu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba aracımı vizeye sokucam. Ruhsatta ve etikette motor nosu tutmasına rağmen, bloğun üstünde ki motor seri numaralarının bir kısmı taşlanmış. Vize sırasında sorun olur mu? Motor no yanlış, okunamıyor gibi ibareler hafif kusur olarak geçiyor? Sorun çıkartır mı sizce?
Benim muayenede de okunamıyor diye yazmışlar.Benim motor cillop gibi,her yerini silerim,yağ kaçaklarını yaptırırım.Arada manifolt falan var diye adamlar okuma zahmetine bile girmiyor.direk hafif kusur yazıyorlar.Ama taşlanmış olması ,inşalah sorun olmaz.Neden taşlanmış.Çıkma motor takılmış olabilir,daha kötüsü blok çatlamış,tamir etmişlerdir.bunlar en kötü senaryolar.inşallah sorunsuz atlatırsın.O bölgeyi yağlı,kirli tut.Bakmazlar belki.
(17.09.2017, 14:39)azizyova yazdı: [ -> ]Benim muayenede de okunamıyor diye yazmışlar.Benim motor cillop gibi,her yerini silerim,yağ kaçaklarını yaptırırım.Arada manifolt falan var diye adamlar okuma zahmetine bile girmiyor.direk hafif kusur yazıyorlar.Ama taşlanmış olması ,inşalah sorun olmaz.Neden taşlanmış.Çıkma motor takılmış olabilir,daha kötüsü blok çatlamış,tamir etmişlerdir.bunlar en kötü senaryolar.inşallah sorunsuz atlatırsın.O bölgeyi yağlı,kirli tut.Bakmazlar belki.

Benim kara motor.  Seri numarası başlıyor ama ondan sonra ki kısımlarda bir kaç numara silinmiş. Tofaşlara çok bakmazlar herhalde. İlk seri nolara dokunmadan diğer rakamların üzerini pisletsem yeterli olacaktır herhalde.