Tofas Team

Tam Versiyon: Benzinde Tekleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
hayırlı cumalar  bugun aracı benzinde kullanmak istedim. çalıştırdım herhangi bi sorun yok ama vites atıp ilerlemek istediğimde gaz yemedi stop edecek gibi oldu boşa alıp gaz verdiğimde sorun yok ancak ilerlemek istediğimde gitmiyor. gaz da herhangi bi sorun yoktu. 1km sonra tekrar benzine aldım sorun kalmamıştı. benzer sorun yasayan var mı ?
Bendede aynı benzer sıkıntı var araç soğuk iken benzinde calıstırdığım zaman ani gaz pedalına basarsam tekliyor stop edecek gibi oluyo yavaş yavaş verdim mi gaz yiyor sonradan düzeliyor park ettim mi 1 saat snra yine aynısı oluyo sıcak ken normal kullanırken sıkıntı olmuyor?
ustam karbüratör hava alıyor sanırım. yada benzin borularınızda çatlak var yada kelepçeler gevşek. motora fazladan hava giriyor gibi. özellikle de yüke bindiğinde tekliyorsa. boruları ve kelepçeleri bi kontrol edin isterseniz arkadaşlar..
(08.09.2017, 18:29)finder yazdı: [ -> ]ustam karbüratör hava alıyor sanırım. yada benzin borularınızda çatlak var yada kelepçeler gevşek. motora fazladan hava giriyor gibi. özellikle de yüke bindiğinde tekliyorsa. boruları ve kelepçeleri bi kontrol edin isterseniz arkadaşlar..

AMA 1KM SONRA DÜZELDİ HİÇ BİR sıkıntı YOK ŞUANDA YOK YANİ
tekrarlanırsa ve düzelmezse aklınızda bulunsun hocam. Smile selametle..
(08.09.2017, 19:19)finder yazdı: [ -> ]tekrarlanırsa ve düzelmezse aklınızda bulunsun hocam. Smile selametle..

Eyvallah teşekkür ederim Smile