Tofas Team

Tam Versiyon: 93 model toyota corolla alicam bilgisi olan var mi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar bende 93 model toyota corolla alicam bilgisi olan var mi bu araçlar hakkında kronik sorunu filan olurmu
93 model araca göre çok pahalı bu araçlar ae 101 kasalar tutuluyor diyede fiyatlar tavan seviyede ben olsam başka modellere bakardım.
kronik sorun bu araçlarda arama adamlar yılına göre hatasız bir araç çıkarmışlar resmen alım satım kolay oldugu için sırf galericiler dahi bizim bölgede bu araçları alıp satıyorlar adam 27 28 bin veriyor 97 98 modellere ama degmez altı alçak senin tofaş ile gittigin yerlere bu araç çok fena vura vura gidermi bilemiyorum dogrusu bir o sıkıntısı hariç asfaltta on numara araçtır.
Bunlarin bir üst kasası olan kedi göz ve damla far var daha az tutuluyor ben olsam uygun fiyata onlardan alırdım hemde yüksek model olurdu aynı sorunsuzluk onlarda da mevcut.
18 bin istiyor araca alacağım yer dıştan boy ali değişen yok saseler filan hep orjinal kilima hid. Direksiyonda var km 301bin de ama motor saat gibi
en sorunsuz arac bence sanayi felan bilmez hararet yapmaz vs.
1.3 olmasin yeter piyasasi yok
En iysi toyota corolla gli 96 klima abd vs vs


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
300 binde olan uzak dogu arabası başına dert açabilir normalde honda toyota gibi markaların araçları kondisyon ve motor olarak çok dayanıklı ama o kilometredeki araca o kadar para düşündürücü :/ illada alacam dersen 17-18 civarına ben olsam alfa romeo tarzı araç alırım (bence)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o...4346/detay bende bu kasalara hastayım ama piyasası yüksek gidiyor tutulan modelleri gli genelde birde special olursa ballı kaymak olur bütçe meselesi alacaksan biraz modelli bişeylere bakmanı tavsiye ederim 
25 bin nedir abi ya noldu bu piyasaya böyle 2 .3 yil önce 16 17 di bunların en fulu
Sayfalar: 1 2 3 4