Tofas Team

Tam Versiyon: merkezi kilit değişimi yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
selamünaleyküm arkadaşlar.
kumandamın bozulmasından sonra kilit beynini değiştirmek için bu sabah beyin aldım. ama eski beyin baya Bi eski olduğundan şimdi onu uydurmam gerekiyor. mfk merkez aldım. diğerinde kilit ve alarm tek beyindeymiş. bu sistemi nasıl bağlarım bilenlerden yardım bekliyorum. resim yükleme de sorun var sayfa açılmıyor..
yok mudur bilgisi olan arkadaşlar. Huh
eskisine göre takarsın zor bişey degil aslında mfk sustalımı aldın yoksa düzmü hatta beyni çıkardıgında aynı marka ise soketler uyarsa kablolarla ugraşmana bile gerek yok resim atmadanda anlatmak büyük sıkıntı oluyor.
Eskisi alarm değildir uzaktan kumandalı merkezi kilit beynidir yeni aldığın kit uzaktan kumanda beyni mi yoksa alarm beyni mi ?
Şöyle bir sorun var eskisi tek beyin olduğu için ona başka beyin takmanın handikapı var tesisatındaki 5 kablodan sadece mavi ve yeşili kullanarak bağlarsın ama öyle olursa da içeriden ön kapıların kilidine çökünce ya da ön kapıları anahtarla açınca tüm kapılar aynı anda açılmaz kapanmaz sadece kumandayla aç kapa yaparsan hepsi aynı anda açılır kapanır
Sen resim ekle kitleri bi göreyim yapman gerekeni yazarım en azından yeni aldığın kitin modelini yaz internetten bakmam lazım kablo renkleri değişiklik gösterebiliyor çünkü
http://ibb.co/jFwM4F
http://ibb.co/kShuPF
sağolun arkadaşlar. konuyu açtığımda server hatası vardı. soketi çıkık olan yeni. şuan üzerinde olan eski. çok fazla soket var. bu yeni aldığım merkezi kilit, eskisinin kumandası öldü.. ama diğerinde alarm da vardı.. kapı içerden açılınca bile alarm çalışıyordu. çalıştırıp hareket edince ilk frende kilitler devreye girip kapıyı kilitliyordu. bobin uçlarını topladım. ama gelgelelim yeninin uçlarını bulamadım.

http://ibb.co/b0Rzrv
http://ibb.co/dfyCBv
bu sistemde siren çıkışı yok. sireni 4lulere versem,,, normalde 4luyu yakınca siren de devreye girer mi. anahtar kopyalama 40 lira.. ama tabi tek kumanda..

http://ibb.co/b0Rzrv
http://ibb.co/dfyCBv
bu sistemde siren çıkışı yok. sireni 4lulere versem,,, normalde 4luyu yakınca siren de devreye girer mi. anahtar kopyalama 40 lira.. ama tabi tek kumanda..
ustalarım teşekkürler sorun çözüldü. sıkıntısız çalışıyor. ama tabi alarm yok. bir masrafta ona yapacağız sanırım. selametle.
alarma gerek yok abi inwells alarmlı set alsaydın olabilirdi ama gerek yok bence artık çalışıyorsa kullan böyle ne yaptın yeni aldıgında dörtlü'lerin baglantısını yaptınmı peki?
eyvallah kardeşim, o modellerin alınacak modelleri 120-140 arası. bu biraz idare etsin. bakarsın yeni arabaya o dediğinden takarız :ohoh kısmet..
yok daha bağlamadım onu. zaten motorları da elden geçireceğim. şu kilit düğmesini motora bağlayan ve tutan kırmızı kelepçe tarzı parçadan lazım. bulamazsam bişeyler ayarlarım.
(06.09.2017, 19:59)finder yazdı: [ -> ]eyvallah kardeşim, o modellerin alınacak modelleri 120-140 arası. bu biraz idare etsin. bakarsın yeni arabaya o dediğinden takarız :ohoh kısmet..
yok daha bağlamadım onu. zaten motorları da elden geçireceğim. şu kilit düğmesini motora bağlayan ve tutan kırmızı kelepçe tarzı parçadan lazım. bulamazsam bişeyler ayarlarım.

benim reno9 'da bozulan inwells marka alarmlı set vardı rastgele kafasına göre sinyal yakıyordu şanssızlık bende mfk marka aldım kumandalar dacia renault grubu oldugu için hoşuma gitti   seninkinden o daha güzel açıyor kapatıyor en güzeli birde otomatik bagaj yapsam on numara olacak  :ohoh  daha öncede doganıma satmadan önce mfk marka sustalı almıştım onuda baglarken bozdum Big Grin bende anahtarı koplayadım sustalının birisini biriside bende lazım oldugu zaman yapıp kullanacagım başka işlerde.
tepkisi çok iyi ustam. anında açıp kapatıyor. ben sevdim. ama şu sireni tavan lambasına bağlasam olacak sanırım. sonuçta ona bi elektrik lazım. kumandaya bağlı olmasa da kapı açılınca ses verir sanırım. 4lulere bağlasam açılış ve kapanışta ses verir.. o da yeterli olur sanırım. valla kafam kazan gibi. yarın ola hayrola ustam. Smile
Sayfalar: 1 2 3