Tofas Team

Tam Versiyon: İstanbul usta tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamunaleykum arkadaşlar. Herkese hayırlı bayramlar.

Önceki konularımda da belirtmiştim. 90 model Şahinim için İstanbul'da usta arayışındayım. Sağa sola soruyorum, arkadaşları bilgilendiriyorum ama henüz düzgün bir usta çıkmadı. Varsa bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz, işinin ehli, arabaya insan gibi davranan, haram kazançta gözü olmayan, bilmediği bir konuda mertçe "bilmiyorum" diyebilecek, dürüst, adam gibi bir usta arıyorum.
Güngören de cenk usta var karbüratörü ayarlatmıştım 50 kişiden sonra nokta atışı ile sorunu çözdü iyi bir usta uğra derim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
karbüratör ve gaz ayarı yapan bir abi var. adı Durmuş usta. kasımpaşa merkez taksi durağının yanında. kime sorsan gösterirler. harbiden esnaf adam. ve arbaya insan gibi davranıyor.
güngörende cenk usta yada kadosanda erkan usta
Güngören dediğiniz ikitellideki güngören sanayi sitesi mi yoksa ilçe olarak güngörende bir yerde mi?
Merter keresteciler de


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@asimokuyan teşekkürler. Cenk Usta'yı not ettim.
@kurt1905, Erkan Usta'nın uzmanlığı nedir?
mekanikçi
Arkadaşlar sonunda aradığım ustayı buldum! Burak Oto Alaaddin usta. Dudullu Kadosan'da I blok No:9'da. Normalde Japon özel servisi ancak bu işe Tofaş ile başlamış olduğu için kendisi sağlam Tofaş ustasıymış. Kendisi normalde Japon araçlarından başka araca bakmıyormuş şu anda. Ancak benim aracı çok beğendi ve üzerinde çalışabileceğini söyledi. Tipi, konuşması, hal, hareketleri hoşuma gitti. Özellikle şu sözü çok hoşuma gitti: "Abi yalnız beni çalışırken acele ettirmemen lazım. Böyle temiz, güzel arabalar ile çalışırken keyfini çıkara çıkara çalışmak isterim. Böylece yaptığım işin sonucundan hem ben keyif alırım hem de sen. Bir de diğer arkadaşlar bu araba üzerinde çalışma yapmayacaklar. Sadece ben çalışıcam bu araba üzerinde. Çünkü onlar Tofaş'ı benim kadar tanımazlar, bilmezler." Diğer arkadaşlardan kastı kendisi haricindeki diğer ustaları ve çırakları. Henüz bir işçiliğini görmedim ama edindiğim izlenime istinaden hayal kırıklığına uğramayacağımı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda yorumlarımı yazarım.