Tofas Team

Tam Versiyon: Tofas klima
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tofasa klima takan varmi 700 tl satilik var acaba saglikli olurmu varsa montasli foto gonderirmsn
Takan ya da taktıran yok hatta şuan klimalı tofaşa binen yok sitede
Bulduğun tofaşın fabrikasyon kliması mı ?
geçenlerde 99 doğan slx ie geldi bulunduğum yere araba saatlerce çalışmadı içi alev gibi bakım yapıldı daha sonra adam çalıştırır çalıştırmaz klimayı açtı bir klima bu kadar soğutabilir inanın antalya sıcağında arabada üşürsünüz camları hafif açınca soğuğu dışarıya bile geliyo epey başarılıydı ben etkilendim açıkcası çoğu son model araç böyle soğutamıyor.sonradan takma derseniz muayenede söktürüyorlar sonradan araçlara hep klima takan bir ustada sonradan uydurulmuş bi eski kasa kliması buldum kendisine yapmış muayenede söktürmüşler ön konsolun altından üflüyor sadece ön koltuğa oturucak adama o soğuğu çekmesi için para vermeniz gerekebilir fakat 2500 gibi bi rakam istedi orjinal peteklere verilmiyormuş.Açıkcası antalya adana gibi biyerdeyseniz falan düşünülebilir orjinalinden klimalı eski kasa doğan piyasada çok radyatörü çift fanlı klima radyatöründe ayrıca fan var orjinal peteklerden üflüyor dedem rahmetlinin 87 doğanında vardı ayrıca araçta lpg yoktu benzinde klima açık en ufak bi çekiş farkı yaşatmıyordu.
bende de 98 kartal s var fabrikasyon klimalı gayet iyi sogutuyor 2. kademeye açamıyorum bile lpg de az biraz çekiş düşüklüğü oluyor ama benzinde pek te fark etmiyor ama klima sonradan montaj edilirse ne olur ne olmaz bilemiyorum
Bende de orijinal klima var gayet te memnunum soğutmasından. Tüp olayında çekiş de azalma oluyor sadece o kadar.
(28.08.2017, 10:07)nefret_35 yazdı: [ -> ]Bende de orijinal klima var gayet te memnunum soğutmasından. Tüp olayında çekiş de azalma oluyor sadece o kadar.


Düz yolda mi çekiş düşüyor


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende 94 şahine klima taktıracağım bildiğiniz yer var mı? Adana. hayırlı bayramlar buarada

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En çok merak ettiğim şey klimalı tofaşla gezinti nasıl olur du?
@nemesis Üstteki yorumları okuyabilirsin
Adana'da klimacı Nihat var dediler. Sordum tofaşa klima takmıyoruz dedi [emoji17] başka bakıyorum. Bulamazsam şahini değiştirmek zorunda kalacağım.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2