Tofas Team

Tam Versiyon: Çık işin içinden.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar her zaman değil fakat bazı zamanlarda benim araba tekliyor hani gaz biterken olur ya aynen öyle fakat çözemedim nedendir.Ama dikkatimi çeken garip bir şeyler var mesela farlar açıkkken, kalorifer ve sisler açıkken bir de üzerine mesela silecekleri açtım mı başlıyor bizimki titremeye teklemeye .Şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim.İyi foorumlar.
Aküden mi acaba?
akü daha 6 aylık kardeşim
(20.12.2011, 01:03)balkes10 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar her zaman değil fakat bazı zamanlarda benim araba tekliyor hani gaz biterken olur ya aynen öyle fakat çözemedim nedendir.Ama dikkatimi çeken garip bir şeyler var mesela farlar açıkkken, kalorifer ve sisler açıkken bir de üzerine mesela silecekleri açtım mı başlıyor bizimki titremeye teklemeye .Şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim.İyi foorumlar.

Distribütörü kontrol ettir platin ve bujileride
Distirbitörden veya platinden diye düşünüyorum
Arkadaşlar benzinde deneme imkanım olmaz çünkü bi anlık oluyor ve sanayiye götürdüğüm anda olmuyor bile tama acele işim olunca başıma geliyor malum
Eger benzinde olmazsa lpg beynini kontrol edin.Yol yaptıktan sonra bakın beyne eger sıcak değil de soğuksa sıcak su girişi tıkanmıştır.Yazdıklarınız aynısı başıma geldi beynin su girişi tıkanmış o açıldı düzeldi.
valla bizim arabadada aynısı oldu beyini degiştirdik tekleme falan kalmadı ama karbüratördende olabilir
Arkdaşlar aküm yeni lpg tesisatım komple yeni hava filtrem, buj, kablolarım bujilerim hepsi yepyeni ama her zaman yapmıyor ne zamankı tüm donanım açık olsa, dedğim gibi farlar, sisler kalorifer iç aydınlatma faln başlıyor ozellikle 1 ve 2. viteste ileri viteslerde de olmuyor sorun
Tesiat ve şarj dinamon nasıl ??? Eğer ki aşırı bir güç tüketimi varsa şarj dinamosuna yük biner 1200 RPM'deki rölantiyi bile 500-600lere düşürür.Rölanti dalgalanır.Tesiattada da sıkıntı olabilir aşırı güç tüketiminde tesiattaki iletkenliğini yitirmiş kablo ve soketler gerekli enerjiyi gönderemeyebilir.Aküden yapar fan açtığında veya çok aşırı güce yüklendiği anda aracın stop edebilir.
Sayfalar: 1 2