Tofas Team

Tam Versiyon: Radyatöre Su Çekmyior.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi Günler hayırlı cumalar arkadaşlar.
Aracaım genleşme kabından radyatöre su çekmiyor usta radyatör kapağından yapar dedi değiştirdim ama sorun hala devam ediyor.Bir de sürekli su eksiltme sorunu var kaçağı daha bulamadık ama uğraşıyoruz.
                                                                                                                                    İYİ FORUMLAR
radyatör kapağını değiştirmene gerek yoktu. kapağın içini boşaltman lazım o takdirde yedek kaptan çeker. yanlız su eksiltme işi sıkıntı mutlaka çözmen lazım.
bende de  su çekmiyordu kapağı değiltim üzerinde 8,0 yazan kapağı aldım sorun düzeldi. su kaçağı içinde yağ malzemesi satan yerlerde radyotörün içine konan bir sıvı var 1 lt. adını unuttum onu genleşme kabından boşalt radyayöre gider varsa kaçak kapatır.
(11.08.2017, 15:11)ugur3fe yazdı: [ -> ]bende de  su çekmiyordu kapağı değiltim üzerinde 8,0 yazan kapağı aldım sorun düzeldi. su kaçağı içinde yağ malzemesi satan yerlerde radyotörün içine konan bir sıvı var 1 lt. adını unuttum onu genleşme kabından boşalt radyayöre gider varsa kaçak kapatır.

8.0 degil 0.8 olmasin...Smile
Kapak falan alma boşver çözümünü bu konuda anlattım http://www.tofasteam.com/konu-radyatore-hortumu-buzusme-vakumlanma-33600
Su kacaginida icerideki kalorifer petegini incele yarim acik kalinca yapiyo bende ayni zorunu yasadim su eksiltiyodu kısın azsicak gelince egilip baktim anahtar tam acmamis tam actim elimle tel yonunde bi su sesi geldi radyator kapagini actim su yok ekledim havasini aldim herzamanki gibi bidaha su eksiltme olmadi yaklasik 9 aydan beri yalniz su eksiltme tamirden ciktiktan sonra olmustu conta yakmistik ozmndan beri vardi tamirci anlamamıştı radyatorcu dunyanin parasini cikartmisti daha bakmadan senin sorunun bu olucak degil ama olabilirde bi bak radyatore su karismismi filan tekleme silkeleem benzindeki performansla gazdaki performans aynimi borular şismi
Arkadaşlar düşünceleriniz için çok çok teşekkür ederim en kısa zaman da dediğiniz yerleri kontrol edeceğim.