Tofas Team

Tam Versiyon: BÖYLE TOFAŞ AİLESİ OLMAZ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ÜYELİĞİMİ SİLİN LÜTFEN BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ KONUMU SİLMEK NEDİR KENDİNİZİ APTAL APTAL YAPMAYIN KARŞINIZDA ÇOCUK YOK HAYIRDIR SİZ KONUDA KÜFÜR FALANMI ETTİM BİRİNE HAKARETMİ ETTİK KİMSİNİZ SİZ ULAŞIN BANA !!!!
Genco sen hayırdır uyarıları dikkate almazsan konun kilitlenir. Önce kendini tanıtma konusu açacaksın ilgili bölüme!!!!!!!!
öncelikle yeni jant ve önerileriniz diye konu acmissin moderator seni uyarmis uyariya rağmen tanısma konusu acmadan yeni konu açmissin forum kurallari var malesef vede cok büyük bisey istenmiyo senden kurallara uyarak forumu kullanman gerekli
Bu forumda 50 yaş grubuna kadar saygıdeğer birçok abimiz ve kardeşlerimiz vardır. 32 yaşında ki adam sana böyle sakin cevap verebiliyorsa sen kendi kendine hatalı oldugunu anlayabilecek kapasitede olmalısın. Belli ki bir hata yapmışsın ve uyarı almışsın zamanında bu uyarıları hepimiz aldık ve uyarıldığı gibi yaptık sende yapmak zorundasın. Burda kaç yaşında insanlar var hatta aynı yaşta olsak bile saygıdan abi dediğimiz insanlar var. Burada böyle konu açarak terbiyesizlik yapamazsın. Eğer yapmaya devam edeceksende sana illa ki yol gösterenler olur.

Konuya uyarı yapılıyor kurallar hatırlatılıyor kuralları takmıyorsun ondan sonra gelip böyle konu mu açıyorsun ?
Kusura bakma bu forumda bir nizam var aykırı davranana taviz yok üyelik kapatılmıştır !