Tofas Team

Tam Versiyon: arka kapı hoparlör montaj
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: Inkeda6c79361_b841_40da_9f49_eae98786f809_1_LI.jpg]

upload pic

arkadaşlar işaretlemiş olduğum yeri delerek 13 cm hoparlör yerleştirebilir miyim acaba ? herhangi bir yükseltici kasnak kullanmadan ön kapılardaki gibi montaj yapma şansım var mıdır ? hoparlörün gözükmemesi lazım yoksa biizm burda hemen patlatıyolar gece o yüzden böyle bişey yapma ihtiyacı duyuyorum
Oranın arkasına kapı içindeki saç geliyor.Diyer taraftaki havalandırma nın arkasına koy,ben o şekilde yaptım.Kapayınca kotuğa denk geliyor ama sesi etkilemiyor.Ben en muyit oraya oturttum.
(07.08.2017, 14:08)Falcon-67-93 yazdı: [ -> ]Oranın arkasına kapı içindeki saç geliyor.Diyer taraftaki havalandırma nın arkasına koy,ben o şekilde yaptım.Kapayınca kotuğa denk geliyor ama sesi etkilemiyor.Ben en muyit oraya oturttum.

bi fotoğrafı varsa atabilir misin
Şu an yok.Arabaya indiğimde atarım.Tek fark bendeki slx döşeme değil.Sizin havalandırma nın altında gizleme imkânınız var.
(07.08.2017, 14:25)Falcon-67-93 yazdı: [ -> ]Şu an yok.Arabaya indiğimde atarım.Tek fark bendeki slx döşeme değil.Sizin havalandırma nın altında gizleme imkânınız var.

benim amacımda gizleyip güzel ses almaya çalışmak yoksa istanbulda mahalle arasında tesisatlı araba dayanmıyo
Kapıdaki boşluklar bu şekilde 

[Resim: jWMOQr.jpg]

Cam açma kolunun orada olması imkansız gibi görünüyor cam otomatik olsa olurdu diğer taraftada zevkli olacağını sanmıyorum