Tofas Team

Tam Versiyon: Trafikten Men Edildik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleyküm. 2 3 gün önce giderken polis sağa çek dedi ve indirdi aractan. App plaka egsoz ve yaylardan 728 lira ceza yazdı. Trafikten men ettim dedi ve bir kağıt tutuşturdu elime. Aracı 1 hafta içinde orjinale çevir ve tüvden araç orjinaldir kağıdı al dedi. Yoksa trafikte polis gördüğünde plakanı sorgular ve çekici çağırır gitmek istediğin yere o götürür dedi. Şimdi benim yapacağım işlemler nelerdir? Bilgisi olan var mı?
Plakaları egzozu ve yayları orjinal haline çevircen gidip emniyete aracı göstercen men kalkıcak cezayı hemen ödemene gerek yok önce meni kaldırt
Tüvle bir alakası yok mu?
tuv un öyle arac orjınaldır dye bi belge verme gibi ne hizmeti nede görevi var.
geçmiş olsun benim başımada geldi 30.07.2017 tarhinde de 2. park yapmıştım trafik polisi arkama durdu devam et dedi arabada konya egzozu vardı çalıştırdım mecburen sesi duyunca polis hemen dur dedi aracı bağladı trafikten men etti 209 lirada ceza yazdı aracı otoparka çektiler muayeneye girmesi istenildi emniyet izin belgesi vermedi aracı salmadılar sanayiye ve muayeneye çekicinin üzerinde gitti geldi toplamda 585 lira sadece çekiciye verdim. aracın muayenesi diğer masrafları 1800 lirayı buldu (samsun- atakum)
Bana şuan bağlama durumumuz yok dediler. Ben şimdi orjinale çevirip tüve mi gidicem tüvde ne yapıcam?
(07.08.2017, 03:09)ridvankiris_ yazdı: [ -> ]Selamun aleyküm. 2 3 gün önce giderken polis sağa çek dedi ve indirdi aractan. App plaka egsoz ve yaylardan 728 lira ceza yazdı. Trafikten men ettim dedi ve bir kağıt tutuşturdu elime. Aracı 1 hafta içinde orjinale çevir ve tüvden araç orjinaldir kağıdı al dedi. Yoksa trafikte polis gördüğünde plakanı sorgular ve çekici çağırır gitmek istediğin yere o götürür dedi. Şimdi benim yapacağım işlemler nelerdir? Bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun, yapman gereken aracını normal vizeden geçecek sekılde yaptıracaksın ( eksoz, orj plaka, yaylar yükselecek zenon varsa sökülecek) genel muayeneye gireceksin ordan yazı verilecek verilmesede muayene kağıdını ekipler amirliğine göstereceksin men kalkacak.
meni kaldır ilk önce kaldırmassan cezayı  ödemessen 1 ay gibi bir süre var sanuırım ödemediğin taktirde araç  trafilte görüldüğünde otoparka çekilir ve  araç devlet kasasına geçer ihale usulüylede satılır
geçmiş olsun arkadaş
Gecmis olsun
Sayfalar: 1 2