Tofas Team

Tam Versiyon: bass'ın tonlaması değıştı yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamın aleyküm arkadaşlar bugün bırden bıre bass'ın sesı kesıldı bakındım nedendır dıye farkettım kı rca'nın ucu köşeden kırılmış temassılık yapıyormuş gıttım yenı bır rca kablosu aldım ama bass eskısı gıbı tonlaması yok teyp son ses 62 o sese kadar güzel tonlamasıyla vuruyordu şımdı 40larda güzel tonlaması gelıyor 40dan sonra bass tonlaması düşüyor hele 55'den sonra patlak bass gıbı ses gelmeye başladı bass hıssedılmıyor sankı sesler ön planda bass çok arkadan az bı şekılde gelmeye başladı rca kablosundan kaynaklanır mı böyle bırsey yoksa ayarları tekrar mı düzenlemek gerekır ne yapmalıyım valla müzık dınlemekten soğudum
Muhtemelen rca dan. Ayarlarla oynama yapmadıysan. Diğer bir ihtimaldr Ses bozuyorsa güçte yetmiyor yada amfin beslemiyorda olabilir.
Rca kablosunun kalitesinden de olabilir, veya eski Rca kablosu oto teybinin subwoofer çıkışındadır sen yanlış takmışsındır yanlışlıkla. Azda ayarla oynadıysan ondan sesi bozuyodur tahminimce. İlk önce teybin arkasındaki Rca çıkışlara bak sonuç alamazsan Rca kablonu değiştir.