Tofas Team

Tam Versiyon: Fan müşürü arızası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleykum fanla ilgili sorunum var ornek resimde işaret ile gösterdiğim derecede açıyor?  fan otomatik olarak durduğu zaman hararet derecesi halen daha 90 da olmus oluyor  düşmesi gerekirken?  üstünde takılı olan müsür kaç derecelik bilmiyorum sorun fan müşüründemi 1.5 senedir araç bende hiç değiştirmedim gördüğüm kadarıyla fan müşürün üstü kireçlenmiş gibi eskimiş olduğu için olabilirmi? (kafasına göre fan açma sorunu yok ) sadece geç açıor 100 dereceye yaklasırken usta fan müşürü al yazlık dedi bugün yedek parcacıdan yazlık müşür aldım müsürün üstünde 92 / 87 yazıyor yarın ustaya taktırıcam  bu geç açması fan müsüründenmidir düzelirmi yeni müsür taktıktan sonra?  
[Resim: 55.png]

image uploader
Radyatörün tıkalı olabilir aldığın müşür yazlık değil bu arada
Müşürü kendin takabilirsin boru anahtarıyla sök yenisini tak fişlerini bağla
(13.07.2017, 22:17)Falcon417 yazdı: [ -> ]Radyatörün tıkalı olabilir aldığın müşür yazlık değil bu arada
Müşürü kendin takabilirsin boru anahtarıyla sök yenisini tak fişlerini bağla

Radyatör 3 ay önce değişti erka marka 3 sıralı  hani fan müsürü arıza  cıkartırda  gec acar erken susar gibi düsünce var yenisinde bu sorun olurmu? devirdaim pompası termostatta sıkıntı yok göstergede şase problemi yok
Yeni müşürü tak öyle bak bakalım bi de
(13.07.2017, 22:27)Falcon417 yazdı: [ -> ]Yeni müşürü tak öyle bak bakalım bi de

Yazlık müsür almayı tercih ettim arabanın hararet 88 - 90 da iken saglıklı olduğunu düşünüyorum cünkü o derecelerde kalorifer güzel üflüyor performansı güzel oluyor diye kıslık alsam dusuk derecede fan acıp motor suyu azda olsa soğuyacaından  yakıt - performans sıkıntısı yasarım düsünceyle hareket ettim ben yarın degistireyim tekrar geri dönüs yaparım ins saglıklı derecede acar kapatr geri donus yaparım iyi forumlar.
Bence fan için manuel bir düğme bağla bazen musur açmıyorveya geç açıyor bende dugmeden açıyorum