Tofas Team

Tam Versiyon: 93 Dogan Sl Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Merhaba Uzun Bir Süredir Forumda Yoktum Malum Aracımı Sattım 6 Ay Oldu Ama Heves Icımı Kemırıyo 93 Dogan Sl Buldum Curuk Carık Fazla Yok Motor Yuruyende Guzel 8500 Gıbı Bır Rakam Sızce Nasıl Yorumlarınızı Beklıyorum..
şu piyasaya göre bence fiyat iyi tabi arabanın durumuda önemli,
mehmetosman42 eyvallah kardesim.
Elimden 2 tane SL geçti biri 92 biri 93 modeldi, 93'ü 6500'e alıp 8.400'e sattım, 92 yi 6.750'ye alıp 8.400 e sattım, binici için SL'nin ideal fiyatı 8 - 9 arası
internet üzerinden araba felan almayın bana kalırsa pazara eşden dosttan bulursanız alın adamlar 10 binlik araca 13 14 bin yazıyor kime satarsam hesabı Big Grin bana birisinin dedigi oho sen çok para vermişsin varıvecen pazara kakılı her yer diyorlar :haha aceleme etmessen temiz araç bulabilirsin birisi bir fiyat belirliyor öyle devam ediyor gerisi gerek yok bence aramak istemeyenler için internet üzeri alışveriş güzel ama aramak bulmak uyguna almak binmek bambaşka bişey olur  93 s alabilirsin sonuçta slx motor var hepsinde camlar otomatik çürük çarık kaza darbesiz al çok pişman olursun o kapı sesini bile özledim tofaşın. Smile
eyvallah arkadaşlar @Anku kardesım 8-9 dedıgın gıbı ıdeal fıyat ama malesef o fıyatlara kalmadı arac.
9 bine 93 değişensiz temiz bitane aldım sene başında . Uzun yol yapacağım için  yaklaşık 1000 tl harcamışımdır. 10500 vereni çıktı. Frenleri komple elden geçirdim lastikleri değiştirdim.Soğutma borularını yeniledim komple. 10bin km yaptımçok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Fazla çürük yoksa al gitsin .
@berkdalgic95 insaşşal kardesım şahın olsa biraz fazla ama dogan oldugu ıcın banada mantıklı gelıyo acıkcası curuk durumu ıyı sımdılık.