Tofas Team

Tam Versiyon: Biri bitiyor diğeri başlıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleykum sıkıntılar bitmiyor birini hallediyoruz diğeri başlıyor  Smile  aracla seyir halindeyken bizim otoparka seri şekilde girdim kontak kapatayım dedim motor hafiften sallandı kontak kapatırken geç kapandı gibi 1.2 sn motor sallandığını hissettim marşı tekrar vurdum tek marşta çalışan araç 3.4 sn yede çalıştı tekrar stop ettim motor sallamadı her zaman yapmıyor tabi 2-3 ay öncede başıma gelmişti sizlere sorayım dedim biraz bekleyip mi kapatmalıydım normal mi cevaplarınız bekliyorum ?
Araclarımızda bazen hararet yüksek iken kapatıp tekrar basınca geç alma yapabiliyor. Aracı park ettikten sonra rolantide biraz kendini yağlamasını sağlarsanız yani 5-10 sn gibi. yada park ettiniz fan açtı fan susana kadar arac çalısırsa daha iyi olur. sonra aracı stop edebilirsiniz. Bu sekilde motor ömru uzun oluyor aracım 254000 'de sadece 1 kez kapak yaptırdım.
(11.07.2017, 23:40)pisyanci yazdı: [ -> ]Araclarımızda bazen hararet yüksek iken kapatıp tekrar basınca geç alma yapabiliyor. Aracı park ettikten sonra rolantide biraz kendini yağlamasını sağlarsanız yani 5-10 sn gibi. yada park ettiniz fan açtı fan susana kadar arac çalısırsa daha iyi olur. sonra aracı stop edebilirsiniz. Bu sekilde motor ömru uzun oluyor aracım 254000 'de sadece 1 kez kapak yaptırdım.

Aynen bazen oluyor hararet yüksek iken  stop edince marşı geç alıyor bi kaç defa şahit oldum
haralet yüksek iken kontagı cevirdiginiz gibi marsa basın kontagı acıp beklemeyin arada ki farkı gorursunuz