Tofas Team

Tam Versiyon: Çürük tamiri hakkında yardım..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba benim de aracın çürükleriyle başım dertte sorduğum ustalar genellikle bana 3500-4000 TL civarında fiyat verdiler. İstanbul/ Beykoz'da yaşıyorum önerebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz fazla üzmeyecek biçim de usta var mıdır ? Aracım 90  Model Şahin. Alt taban komple gidik ki lifte bile kaldıramıyorum arabayı en son 2 gün önce aracın arka kısmı kopma noktasına geldi. Beli kırık dediler. Ustanın dediğine göre arka kısmı şaft tutuyormuş sadece koptu kopacak yani haliyle şu an kullanamıyorum aracı.  Komple kaporta istiyor aracım ön kulesi de patlamış, çok işi var çok Frown Yardımlarınızı bekliyorum.. Sevgiyle Kalın..
Kardeş bukadar bu araca verilmez 4 bin bunu sat 4 5 e falan 4 daha koy 8 9 a altı yapılmış 92 model al daha iyi
Bu durumdaki arabaya kimse 4 5 vermez 2 ancak verirler alırsa kaportacı alır toplayıp satmak için
Bence ugrasma kaca satabiliyorsan sat. Tamirine verecegin parayi da ekle baska araba al....
Çok ugras olur sana satma gibi bir düşüncen varsa bu sekilde sat gitsin.
Malesef satma durumum yok çünkü aracın üstünde haciz felan var. Yaptıramazsam en kötü olarak sağlam kalan parçalarını satacağım motor kısmı iç kısımlar gibi felan. Yaptırabilecek gücüm zaten yok. En iyisi parça parça satmak olacak sanırım Confused
Benden size tavsiye o durumdaki aracı revizyon ettirmeyin.Şaseler felan çürümüşse aracın düzeni kaymışsa ziyan olur çok iyi usta lazım onuda büyük şehirlerde fazla bulamazsınz bulursanızda çok para tutar bence parça parça satın.