Tofas Team

Tam Versiyon: çekiş gücü düstü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
iyigünler arkadaşlar benim bi sorum olacak ben aracı aldıgımda geyet iyi kaçıyodu ama 20tlye 40 km gidiyodu gaz ayarıfelan yaptırdım arba ilk günki gibi deil gaz ayarını yaptırdım yer fazla kısmıs açtırdım felan ama nafile eski performans yok araba 20 50 yag verecegine bide 10 40 vermis yagcımız arabaya o var yani anlıycanız 4binden sonra arba çekiş yok sabit leniyo yarıdmınız için simdiden tsk
Sayın üyemiz,forum kurallarımız gereği lütfen aşağıda verdiğim linkten kendinizi tanıtnız.Aksi taktirde konularınız silinecek ve üyeliğiniz askıya alınacaktır.
http://www.tofasteam.com/forumdisplay.php?fid=4
benzindeki durumu nedir?ayardan önceki tüketim aşırı fazla.ama bunun direk çözümü gaz ayarı değil.en basitinden en zoruna doğru şöyle hava filtresi-buji-buji kabloları-avans ayarı-lpg beyni-lpg kaçak kontrolü-sübap ayarı bi kontrol etmenizi tavsiye ederim.çünkü bu saydıklarımın bir veya ikisinde bi problem olursa gazı kıstıkça düşüş dahada artar ve yakıttada öyle ahım şahım bir düşüş beklemek yanlış olur.birde frenleriniz sıkıyormu yolda boş giderken?ilk olarak bence avans ayarınızı kontrol edin.sitede konusu mevcut avansı çok açık araba yüksek devirde sizin bahsettiğiniz gibi kasılır ama kalkışı seri olur.
Yakıt harcaman gerçekten çok fazlaymış :S Şuan 30 tl lik gazla uzun yol olarak 220 km yaptım :-/ şehir içi 20 tl lik gazla 105 km civarı.
arbayı boşa aldıgımda sanki arbayı bisi tutuyo 131 bosa aldıgım köpek gibi giderdi ama bu bisi tutuyo bu dediklerinize en yakın zamanda baktıracagım lütfen bi çözüm bulalım çünki yakında ankara sıkıntı bi dogan çıkarmak planım Smile
Ön takım nasıl rot ayarı balans ayarı frenlerde sıkma var mı bunlar hep arabanın gidişini etkiler şaselerde kayıklık var mı araba ayar tutmuyormu tekerin biri önde biri arkadamı ???? Lastik havaları ne durumda. Bu aracın boşta gitmesini engeller.

Onun haricinde kmde 50 krş aşırı bir rakam ama yaktığı kadar gidiyor diyorsanız havayı kısmayacaksınız havayıda gazıda açacaksınız araç hem gider hem yakar eğer gaz ayarından sonra bir sıkıntı olduysa sıkıntınız gaz ayarı ama onun haricinde eğer az da yaksın isitorsanız genel bakım yaptırmak zorundasınız.
racın öntekımda olsn baska seyler problemşyok bugun sanayiye gitim arkdaslar galiba problem yasin kardesimizin saydıkları + baskı balata Frown ögrenciyiz parada çıkmıo kaldık anlıycanız