Tofas Team

Tam Versiyon: tekirdağ 59 LU 126 1988 doğan GÜNCEL SON FOTO SYF 3'TE
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
buda bizim 88 model doğan arac bize geldiğinde 80 binde dendi km'de öyle gösteriyodu.. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum kısaca ozetlim arac bize 5. ayda geldi ve kendi imkalarım doğrultusunda bişiler yapmaya çalıştım dahada devam ediyorum zaten yavaş yavaş.. çalıştığım için fazla vakitt ayıramıyorum vakit bulduğumda da bişler yapmaya çalıştım aracımızda eksikler var biliyorum onlarıda zamanla düzeltmek amacımız, ama öncelik kafamdakileri otturtmak.. şimdilik yaptıklarım

- m ayna

- m3 bagaj çıtası

- headers 4 + 1

- 51'lik duz boru

- elektrikli vanalı egsoz

üzerinde cms42 6j ofsetli jantlarla geldi araç kafamda değişik bi jant var onunla uğraşıyorum ayrıyetten far karartma + aracı acil düşürmeliyim yolda ciddi derecede rahatsız ediyo beni !!

bunlarda headers + 51'lik düz boru ve elektrikli vanalı egsozumuz..

[Resim: 05082011016.jpg]

şimdi başlayalım fotoğraflarımıza..

[Resim: dsc0125foruma.jpg]
[Resim: dsc0128jq.jpg]
[Resim: dsc0132lu.jpg]
[Resim: dsc0133nf.jpg]
[Resim: dsc0243u.jpg]
[Resim: dsc0150q.jpg]

vaktim olmadığ için fazla kare yakalayamadım şimdilik bunlarla idare edin Smile

[Resim: dsc0016lq.jpg]
[Resim: dsc0019av.jpg]

bunlarda bonus olsun.. Wink

[Resim: dsc0016dyvarkagdpcyeimz.jpg]
[Resim: dsc0019dogannnn.jpg]
[Resim: dsc0247zazafaceeee.jpg]


bu arada fotoğraflar D80'imle bizzat bana aittir photoshopta dahil.. Smile
umarım açıklayıcı olmuşumdur şimdiden iyi yada kötü yorumlarını esirgemeyenlere bir teşekkürü borç bilirim..

buda nazar boncuğumuz..Wink

[Resim: nazarboncuuadalar.jpg]
Maşallah güzel araç kazasız belasız inşallah
Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bi ara uygun olursanız egzost videosunu da bekleriz.
Aracınız guzelmıs masallah ama bırazcık dusurulmeye ıhtıyacı var...
(19.11.2011, 11:00)yasin06 yazdı: [ -> ]Maşallah güzel araç kazasız belasız inşallah

teşekkür ediyorum elimin erdiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum..

(19.11.2011, 16:25)umuttuner yazdı: [ -> ]Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bi ara uygun olursanız egzost videosunu da bekleriz.

bir tane videomuz var ama iyi bir makinayla çekemedik sanırsam ses tatminnkar değil videoda ama araç içinde o moruldaması çok iyi gerçekten.. çevredende iyi tepkiler alıyoruz zaten.. insallah müsait oldugum bir zamanda sesinide size dinletmek nasip olur.. bu sistem gerçekten çok iyi uzun yolda o sesi kafa götürmez ki motorsiklet sesine karşı ciddi derece merakı hevesi olan bi insan olarak benim bile kafam götürmüyo ama gerçekten uzun yol sonrası cok koyu bi tona geliyo..

(19.11.2011, 16:30)TofasTeam yazdı: [ -> ]Aracınız guzelmıs masallah ama bırazcık dusurulmeye ıhtıyacı var...

düşünceniz için teşekkür ederim birazcık mı ? Big Grin ben ciddi anlamda düşürmek istiyorum cünkü uzun yol yapıorum ayda yada 2 haftada bir edirneye sık gidiyorum mesela yüksek araç kullanmak çok kötü virajlara inanın korkarak giriyorum.. ve bu konuda bilgim olmadıgı içinde şimdilik kalkışmadım ama arac takıcağım 195/45/15 inçlik onler 9,5 arkalar 10,5 ofsetli lastiklerle düşürmek istiyorum kafamdaki proje bu artık jant lastikten sonra düşürücez heralde bu konuda gerçekten bilen kişiden tavsiyeler ve bilgi almak istiyorum on taraf lastik hizası arkada jant hizası istiyorum yani araç dümdüz durmalı işçilik diye ben ona derim zaten. Big Grin kısmet dicez artık..
Aracın acilen güzel bi janta ve düşürülmeye ihtiyacı kaportası güzel görünüyor Smile
(20.11.2011, 01:05)Falcon417 yazdı: [ -> ]Aracın acilen güzel bi janta ve düşürülmeye ihtiyacı kaportası güzel görünüyor Smile

öncelikle yorumun için teşekür ederim.. jant ve düşürlmekten bahsetmişin jantla uğraşıyorum şu aralar lastikleri hazırda düşürmek konusunda ehli birine danışarak yada bilgi deneyim fikir alarak yaptırmak istiorum..
araç güzel daha güzel olucak önce bi sis tak tampon ayna panjur boyat açık bi flim geniş taban cms 40 iyi gider bence :artist
Bagajdaki logo normalde çukur bi kısmın içinde olur sizinki düz bence logoyo sökün yerini temizleyin sağdaki yazıyıda sökün çok daha güzel duracaktır.

İmkanınız varsa sis, takoz karlık ve güzel bi jantla işi bitirebilirsiniz. Araçda fazla bişeye gerek yok gayet hoş
(29.11.2011, 11:39)borabey yazdı: [ -> ]araç güzel daha güzel olucak önce bi sis tak tampon ayna panjur boyat açık bi flim geniş taban cms 40 iyi gider bence :artist

yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum öncelikle.. niyetim tipo sis farı ve takoz karlık hafif koyu ön cam dahil olmak üzere film ve coilover istiyorum önlere tabi arkalar bir şekilde düşürülür.. jant konusuna da gelince daha öncede bir arkadaşa cevap vermiştim lastikleri hazır 195/45/15 syron marka ofsetli saç jant peşindeyim bu aralar yakındır gereken bilgiyi topladığıma inanıyorum jantın işlemi hakkında.. inşallah kısmet olur..

(29.11.2011, 15:59)kadireren yazdı: [ -> ]Bagajdaki logo normalde çukur bi kısmın içinde olur sizinki düz bence logoyo sökün yerini temizleyin sağdaki yazıyıda sökün çok daha güzel duracaktır.

İmkanınız varsa sis, takoz karlık ve güzel bi jantla işi bitirebilirsiniz. Araçda fazla bişeye gerek yok gayet hoş

yorumunuz için teşekkürler.. logo iptalini düşünüyorum kısmet olursa onuda yapıcaz yavaş yavaş..
Sayfalar: 1 2 3