Tofas Team

Tam Versiyon: Services sigortası atıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bugun arabayı yıkadıktan sonra servives sigortası atmaya başladı. Muayene istasyonundayım şuan 25 lik sigorta attı 3-5 sefer tekrar taktım belli bir süre sonra atıyor.stoplara sinyallere baktım içleri kuru ıslanmamış. Acil yardım lazım? 30 luk sigorta taktım şimdi en kötü öyle vercem içeri.
Muayeneye gidiyor diye araba yıkanırmı arkadaş ne gerek var su kaçmış bir yerlere belliki stoplara baktınmı
Stoplara sinyallere baktım kurulardı. Muayeneyede almadılar zaten arac sahıs degil ünvan olarak gözüküyomus. Vergi dairesinden düzeltmek lazımmış. Bu işler cidden cok can sıkıcı oluyo.
Hata varsa elbette düzelttireceksin daha büyük problemlerle karşılaşmamak için kolay gelsin
(23.06.2017, 17:13)Falcon417 yazdı: [ -> ]Hata varsa elbette düzelttireceksin daha büyük problemlerle karşılaşmamak için kolay gelsin

Yok mustafa abi 23 senedir ruhsat sahibi aynı, yeni alınan bi araç olsa anlıycamda yoktan yere sorun çıkartıyolar. Bu services sigortasına tam olarak neler bağlı abi biliyomusun?
Kontakla çalışan şeyler bağlı fren lambaları sinyal lambaları göstergedeki benzin hararet ibreleri şimdilik aklıma gelenleri bunlar
Aracı yıkadık derken motorumu yıkattın kardeş ? Benimde kalıma sigorta kutusu veya yandaki ana soketler geliyor
(24.06.2017, 03:46)yigitasker yazdı: [ -> ]Aracı yıkadık derken motorumu yıkattın kardeş ? Benimde kalıma sigorta kutusu veya yandaki ana soketler geliyor

Yok motoru yıkatmadık normal herzamanki gibi arabayı yıkadım sadece. Bazen sigorta atarken araba sönüyomuş gibi oluyo yada kalkerken atarsa istop ediyo gibi. Elektrikciye götürdüm ben anlamam ondan diyo.
Ateşleme bobinin artı kablosuna baktınmı hiç anormal bir görüntü var mı ya da ısınma ?
(24.06.2017, 16:45)Falcon417 yazdı: [ -> ]Ateşleme bobinin artı kablosuna baktınmı hiç anormal bir görüntü var mı ya da ısınma ?
Belirgin bi fark gormemiştim ama yarın detaylı incelerim. Bide bugun frene basınca akü lambası yanıp gosterge cok kısılıyodu istop ediyodu meğer 25lik sigorta patlamayıp ısınmaya baslamış hafif yanık kokusu alınca farkettim sigortayı sökünce düzeldi. En son fren müşürünü değiştirtmiştim bide ondan yaparmı dicemde + - yokki üstünde iki kablo girip çıkıyo sadece.
Sayfalar: 1 2 3