Tofas Team

Tam Versiyon: Subap sesi acil yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaslar aracım 95 doğan slx araca subap ayarı yapilmasina rağmen subaplar şıkırtılı çalışıyor bende subaplari değiştirdim ve usta büyütülmüş modifiyeli subap taktiğini söyledi şu an yine aynı şıkırtı var ve araç bayirlarda cekisten fazla düşüyo subap itici leri bu sese sebep olurmu sürekli şıkırtılı çalışıyor araç başına gelen bilgisi olan yardımcı olabilirmi acill
bnm arabada bu ses kendimi bildim bileli gelir. fakat sadece benzinde olur ve bayır yukarı çekişten düşünce gelir.
Benim de aynı sorunum var. Arabayı 1 ay önce aldım benden önceki sahibi motoru komple toplattığını söyledi. Arabanın değişmesi gereken şeyleri vardı. Subab ayarı yapıldı 1.000 km sonra tekrar gel yine yapıcam dedi eğer yine ses gelirse krank mili yada egzantirik hatırlamıyorum değişmemiş demişti. Subab ayarının bozulmasının sebebleri bunlarmış. Bence bi sizde baktırın.
Bugün gittiğim ustada egzatirik ten yapar dedi ama motoru yapan ustaya dedigimde egzantirigine baktım kamlarini ölçtüm sıkıntı yok demişti bakalım egzantirigi de degistirecez bayramdan sonra yururunde sıkıntı yok ama ses rahatsız ediyo cam açıkken motordan şıkırtılı bi ses gelmesi.