Tofas Team

Tam Versiyon: Muayene Yardım, Öneri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dostlar herkese iyi forumlar. 

Muayene'ye gireceğim öneriniz nelerdir acaba dikkat et mutlaka dediğiniz. Ankara'da ikamet edenler var ise nereye gitmemi önerirsiniz? 

Son olarak ise muayeneye gideceğim fakat muayene kağıdı malesef kaybolmuş. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ve yapılması gereken işlemlerde araç sahibi gerekli midir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
LPG araçlarda tüpün altına bir şilte eklenmesini istiyorlarmış. birde aracın altındaki gaz tesisatını boru içine alıyormuş bazı montajcılar onun söktürüldüğünü duydum.
Aynen öyle hocam geçtiğimiz hafta Lpg tesisatını gösterdim. Tankın altına izalasyon yaptırdım, boru tesisatının yönü değişti egzoz kısmına gelmemesi gerekiyormuş... Bu yönetmelik 1 sene olmuş sanırım yürürlüğü gireli.. Sıra muayenede inşallah sıkıntı çıkmaz.
Kolay gelsin geçen bende girdim muayene ye aracim bi çıktı kusursuzdur yazıyor muayene kağıdında ...ne güzel bir duygu..
Arac sahibi muayeneye götürecek
Akyurt istasyonu en rahat yer diyebilirim ankarada ama genede tereddütünüz varsa kırıkklale yahşihana gidebilirsiniz. Araç sahibi olmadanda muayeneye aldıklarını görmüştüm ama emin değilim. egoz muayeneniz yoksa tüvde girmeyin. çok zor geçirmiyolar onun haricinde genel kontroller zaten far stop alt taban vs.
Araç benzinde çalışıyormu ilk onu soruyorlar kendin benzine alıp teslim ediyorsun aracı
Bilgileriniz için Teşekkürler.. 

Bugün gün içerisinde çeşitli yerlerde araştırma yaptım. Bilmeyen veya bu durumdan müzdarip olanlarada anlatmak isterim;
Eksik evrak durumunda araç sahibine gerek kalamdan muayene istasyonuna gidilebiliyormuş. Sonrasında alınan dosya ile Trafik tescile gidiliyor. Bu aşamalarda araç sahibine gerek yokmuş.. 

-Muayene yeri ise 2 yer arasında gidip geliyorum.. Akyurt ve kırıkkale.. Basit bir şeyden kalmak istemiyorum malum tofaşta canları istesin yeter ki bırakabilirler.

-Benzin olayı ise kendim geçiriyorum. Araç gazda iken gaz verdiğim sırada benzine alırsam sorunsuz geçiyor orada nasıl bir yol çizeriz bilmiyorum. Düşük hızda benzinde iken gas keser gibi benzin kesme olayı var muhtemelen karbiratörden yapıyor inşallah sıkıntı olmaz.. Birde gazdan benzine geçerken istop iken zor geçiyor geçtiği taktirde sıkıntı olmuyor.

-Egzoz emisyon olayı çok kişiden duydum araç muayene istasyonunda yaptırma diye özelde yaptım dedikleri gibi hiç bir sıkıntı çıkmadı. 2dk da halloldu her şey. Darısı asıl muayene istasyonunda Smile

Herkesin ilgisine teşekkür ederim. İyi forumlar..
(12.06.2017, 13:05)MoD16 yazdı: [ -> ]Arac sahibi muayeneye götürecek

arac sahıbının goturmesıne gerek yok umıt yılda bır sefer baskası da goturebılır yanlıslık olmasın. Wink