Tofas Team

Tam Versiyon: Kısa Farları yakınca Gösterge panel aydınlatması sönüyor...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar, parklar yanarken sorun yok gösterge panelindeki aydınlatma çalışıyor fakat kısa farları açınca gösterge paneli sönüyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olabilir misiniz?
İyi günler...
Bunu rolantideyken yapıyosa normal göstergedeki ampuller 5-6 w kadar çekiyo ama kısa farın ampulleri 55w çekiyo sönme olduğu zaman gaza basın tekrar yükseldiğini görürsünüz bu durum normal düzeltmenin yoluda sanırım yok ama bu bi sorun değil birçok araçda bu şekilde tabi yeni lüks araçlarda sanırım olmuyodur.

(11.11.2011, 17:14)kadireren yazdı: [ -> ]Bunu rolantideyken yapıyosa normal göstergedeki ampuller 5-6 w kadar çekiyo ama kısa farın ampulleri 55w çekiyo sönme olduğu zaman gaza basın tekrar yükseldiğini görürsünüz bu durum normal düzeltmenin yoluda sanırım yok ama bu bi sorun değil birçok araçda bu şekilde tabi yeni lüks araçlarda sanırım olmuyodur.

Merhabalar, maalesef sorun tamamen elektriğin kesilmesi, rolantide değil gaza basıncada durum değişmiyor. farları açıp kapadığımız düğmeden kaynaklanabilir mi?
O zaman bi fikrim yok elektrikden çok anlamam ama bilen bi üyemiz illaki vardır foruma gelince cevap verecektir.
Anahtar bozulmuştur
(11.11.2011, 19:07)Falcon417 yazdı: [ -> ]Anahtar bozulmuştur

Aynen öyle olmuş Mustafa hocam, değiştirince düzeldi. Eski tip anahtar fiyatı 5TL. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim....
Konu Kilitlenmiştir...