Tofas Team

Tam Versiyon: Düz motor orta susturucu iptali
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Beyler araç 93 şahin düz motor orta susturucuyu alsak nasıl ses çıkar yapan varsa söyleyebilirmi veya video falan varsa atabilirmi daha önce doğan da aldırmıştım çok tatlı bi sesi vardı düz motorda nasıl olur merak ediyorum. Eğer ötmez ise farklı bi sistem deniycez.
[Resim: ulYcKqM.jpg]
Ses çok fazla çıkıyor ama tatlı bi sesi var. Vites 1 de gaza yüklenince gazdan ayağını çekip bırakınca çok güzel patlıyor
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bende orta susturucu iptalini düşünüyorum benim araç 97 model tempra motorlu sesi nasıl olur böyle hafif ses istiyorum polisle falan uğraşırmıyım söktürme fiyatı aşağı yukarı ne tutar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Konu açmadan önce forumda arama yapınız bu forum kuralıdır ---> http://www.tofasteam.com/konu-orta-sustu...277?page=3
Bugün yaptırdım çok iyi tok çıkan bi sesi var öyle fazlada ötmüyor cazırtı yok kuru abart tarzında olmuş polislede falan sıkıntı yaşanmaz rolantide normal susturucu gibi.
Alın size video. Araç p*ç motor şahin sadece orta susturucu iptal edilip normal standart boru kaynatıldı. Patlama vs yapmıyor horultulu tatlı bi sesi var. (Videoyu ben çekmiştim araç eski aracım)

https://www.youtube.com/watch?v=WXu4Vs-ey4Q