Tofas Team

Tam Versiyon: Cila Önerileriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleyküm uygun fiyata kaliteli cila önerileriniz varmı acaba çizik giderici cilada olur sadece sıvı cilada olur Smile
Paran varsa meiugars tek geçerim hafif çzik varsa swrilx cila iyi olur para yoksa turtle wax al benzinlikte yıkatmıyosan 2 ay gider mümkünse makine ile at çok daha iyi parlatıyor el ile biyere kadar
ÇBS DYO ve SONAX marka kullandım gayet güzeller ama fazla dayanmıyorlar, 2 ay gitmiyor. Şimdi ise ingiliz malı
OVATION marka teflonlu cila aldım 1ltlik 65 tl gayet memnunum 3 ay gidiyor oto boyası satan yerlerde rahat bulabilirsin. 2 kat atarsan performans alırsın. 

[Resim: elle_uygulama_cilasi.jpg]

upload image
Meguiars 66 Al çek tamam hiç bakma başka markalara bazı yerlerde açık satılıyor parana göre. Piyasada tek geçerim meguiars'ı.. :ok
Sonax Nano renkli cila tavsiye ederim veya Meguiars hızlı cila. Teflon bazlı ve antistatik olmasına özen gösterin. Boyanın durumu çok iyi değilse Turtle wax yeterli olur.
Meguiars aklımda olan şuanda o zaman yorumlarınız için teşekkür ederim Smile
Meguiars derim bende. Meguiars 21 ve Meguiars 26 sırasıyla 21 ve 26 olarak atın elle bile çok iyi parlaklık alırsınız ve ufak tefek hatalarıda gizler. Makine ile doğru koşullarla uygulanırsa Meguiars ın ünlü NXT cilasından bir tık daha fazla derin parlaklık alınıyor.  @qarabasan Meguiars 66 da güzel ürün fakat her zaman atmaya gelmez aşındırıcı özelliği çok yüksektir yılda en fazla 1 yada 2 defa önerilir.
Bu arada ucuz bişey olsun Meguiars pahalı diyenlerede tavsiyem Formula 1 in sarı 473 ml şişedeki carnauba cilasıdır. Fiyatı 20tl. Dayanma süresi fazla uzun değil ama verdiği parlaklık olarak çok beğendiğim ürünlerdendir.
Gecenlerde pasta cila yapan oto koaforu bi abimle muhabbet ettik onceden meguiars kullaniyomus würth e gecmis cok memnun oldugunu muguarsin falan onun yaninda hikaye oldugunu soyledi
Menzerna lara bir goz at derim ufak tupler ucuz isini cok iyi gorur
Once arabana kil işlemini yap. Daha sonra autoglym srp uygula .aracı güzelce yıla. Sonra fukupika soft 99 yap .mikrofiber bez ile güzelce sil. Fukupika cila al. Kapıya 3 fıs fıs yap sil. Kapı diye örnek verdim. Sıkacağım nokta için.
Sonra geç yağmur yağarken seyret. Yağmur damlaları kayar gider. Kuş pislese bile kuruyunca tırnağının ucuyla indirince kabuk gibi atar.ayrıca güneşe karşıda koruyucudur.

yazdıklarım orjinal japon dur.
Sayfalar: 1 2