Tofas Team

Tam Versiyon: Honda civic 1996-2000 kasa
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 1z4wb5w.jpg]

 Selamlar

Resimdeki kasa civiclerden almayı düşünüyorum bu arabaların motorları hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi bana

vti vtec diye geçenleri saymıyorum onlar bütcemi aşıyor

1.6 mı 1.4 mü 
i   s   ies    gibi bir sürü seçenek var 

Kullanan yada bilgisi olan bu motorlar hakkında yardımcı olursa sevinirim
honda pek tavsiye etmem tm taş gibi araba ama piyasa aşırı yüksek 99 modellere 28 30 binden aşagı yok temiz düzgünleri onun yerine başka araç bakabilirsin.

fiyat uygun alırım gibi bir düşüncen varsa vazçgeç çok masraf ve satarken zarar edersin yinede sen bilirsin tabiki.

geçen bende galeride vtec 2005 baktım 8 bin hasar var 36 diyor
Eek belki baktırsan etsen daha neler neler var allah bilir temizleri 40 42 bin piyasa böyle iken türkiyede tek honda olsa yine alınmaz.
Vazgeç derim... o paraya fiyat performans anlamında başka araçlar var. Elbette kalite sağlamlik var honda da ama 20 yıllık araca o kadar para olmaz. Mesela focus mk1 alabilirsin sedan. Punto alabilirsin 2009 ve üzeri model... başka markada olabilir.. hastalıksa başka tabii bu arada 1.4 ies pek tutulmuyor 1.6 daha çok tutuluyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20-22 liraya eli yüzü düzgün bulunuyor illaki

Bu aralar araç fiyatları fırladı ama cidden belkide kışı beklemek lazım
Merhaba
Araç fiyatları yüksek malesef hele ki piyasanın tofastan sonraki oyuncağı hondalar daha daha yuksek. Amcam da 99 model 1.4 var. Orj 99 binde 2006 yılında almıştı . Arac seri ve çok az yakıyor.( Amcam aldığında 78 bindeydi ve LPG yoktu şuan 99 binde ve hala LPG yok ) fakat rampada bayiyor. 1.6ies arkadaşımda var. 162 binde. Ya bu araba tarif edilmez yaşanır misali Smile canavar canavar . Alabilirsen ies al . Ve ies in o ilk marsta çıkardığı sesi dinle Smile
Japon araçlar genellikle sorunsuzlukları ile bilinir. Honda civicte Türkiye'de kabul görmüş bi araç. Anlayanı çok, parçası ve bakım maliyetleri uygun. 2. El piyasası olarakta baya hareketli. 1.6ies biraz daha az devir çeviriyor daha ciğerli. Şuan binilebilecek durumdakiler 26.250tl'den başlar. Japon montajlı olanları makbul. 96-98 model arası daha çok tutulur. En önemlisi altına baktırmadan almayın aracı..
o fiyat vereceksen corolla lara da bakabilirsin.